Als je ooit een safari-reis in de Serengeti overweegt, moet je dit lezen!

Beste reader,

Een nieuwsbrief moet je alleen sturen als je iets te melden hebt. En dat heb ik!
Want als je overweegt om in 2017 de safari-reis van je leven te maken dan moet je dat NU plannen of in ieder geval in de komende weken. Want de mooiste safari's zijn in de Serengeti, Tanzania in de maand juli en augustus.... en dat weten heel veel mensen.

Ik heb een optie kunnen leggen op twee schitterende safari-reizen naar de Serengeti in de tweede en derde week van augustus. Op twee verschillende niveaus. Want 'een leeuw is een leeuw' maar de verschillen in accommodaties qua service, luxe en comfort maken het verschil. Reis (A) is de ultieme safari ten top met een overeenkomstig prijskaartje. Reis (B) is ook werkelijk fantastisch, een safari-ervaring voor het leven.

Lees HIER het programma van beide reizen.  En neem contact met mij op. Ik regel het voor u tot in perfectie, geheel conform uw wensen.

Vriendelijke groet,

Gijs van Bilsen -06.37661203 of gijs@vanbilsen.nl

                                                               *******

Geen mooiere samenvatting van een Safarireis dan deze:

This is the definition of thrilling: “taking a fourteenseat, single-propeller airplane from a tiny airport on the outskirts of Arusha and, within minutes, seeing giraffes and herds of elephants roaming below.

 It’s The Discovery Channel come alive! I felt I was flying with Robert Redford in the movie Out of Africa, swooping between breaks in the clouds and taking in
the savannah, the long rivers, the green marshes and the rocky mountains,
a poem of contrasts beyond compare.
And this forty minute flight was only the first of many surprises
which I was about to experience…”