Wist je dat The Opera & Ballet & Theatre in Tbilisi, na jarenlange restauratie, niet onderdoet voor Teatro alla Scala in Milaan of de Staatsopera in Wenen. 

Beste reader,

Voor onze reis naar Georgie - eind april - heb ik een heel aantrekkelijk en afwisselend programma in elkaar gezet, waarbij we kennis maken met Georgie in het algemeen, Tbilisi In het bijzonder, een VIP-ontvangst krijgen op Chateau Mukhrani en..... een interessante lezing bijwonen van mijn broer Jan, directeur IFC-Wereldbank voor de regio South Caucasus, die ons daarna nog een lunch aanbiedt ook. Klik HIER voor het complete reisprogramma Georgie van dag tot dag. Werkelijk zeer de moeite waard.

Maar ook in Italie - Toscane (van 10 tm 14 april aanstaande) gaan er deuren voor ons open die voor anderen gesloten blijven met zelfs een volledige dag ontvangst op Tenuta dell'Ornellaia. Lees hier wat er in de Toscanereis allemaal voor je geregeld is. Dat maak je maar eens in je leven mee.

Loop zaterdagmiddag aanstaande even binnen in Oisterwijk bij Hotel-Restaurant "Bos & Ven", aan het Klompven 26, waar ik - tussen 14.00 en 17.30 uur - over deze reizen en alle andere reizen van 2016 volledige informatie voorhanden heb. Je bent van harte welkom; een goed glas wijn staat voor je klaar.

Vriendelijke groet,

Vin & Voyage
Gijs van Bilsen  - 06-37661203