Lees hier alles over de verrassende kennismaking met Georgië & Tbilisi, eind april 2016 met Gijs én Jan van Bilsen als uw gastheer.

Beste reader,

Soms heb je in één week twee keer iets unieks te melden: We gaan naar Georgië van 27 april t/m 1 mei. We maken uitgebreid kennis met Tbilisi, wier 'grandeur' je zeer aangenaam zal verrassen en gaan genieten van de gastvrije mensen, de luxe van het Courtyard Marriott Hotel, de heerlijke Georgische keuken en lekkere wijnen en we brengen een bezoek aan Chateau Mukhrani, boegbeeld van de meer dan 5000 (!) jaar oude wijncultuur van dit land.
Bijzonder item in deze reis is de ontvangst door drs. Jan van Bilsen, CEO IFC-Wereldbank voor de regio South-Caucasus, die ons een interessante inkijk zal geven in de rol van IFC-Worldbank wereldwijd en in deze regio in het bijzonder. De lunch die hij ons daarna aanbiedt, heb ik reeds namens alle deelnemers in dank aanvaard.

Lees het programma, kijk naar de prachtige foto's, raak enthousiast en ga mee !
All-inclusive à 1375,- per persoon (sharing). Ik beloof je een heel interessante reis.

Vriendelijke groet,

Gijs van Bilsen -06-37661203

PS Over deze reis - en alle andere reizen - kun je aanstaande zaterdag 13 februari meer vernemen als je even binnenloopt bij Hotel-Restaurant De Druiventros aan de Bosscheweg 11 te Berkel-Enschot. Tussen 14.00 en 17.30  uur licht ik met plezier alle reizen toe en beantwoord ik al je vragen. En er zijn ongetwijfeld oud-reisgenoten, die je de aantrekkelijke aspecten van 'reizen in gezelschap' kunnen verduidelijken.
Je bent van harte welkom en breng vooral een goede buur of vriend(in) mee.