Beste reader,

Weloverwogen biedt Vin & Voyage ook een reis aan die niet zozeer in het teken staat van wijn en ''de geneugten des levens & goede der aarde" maar u meeneemt naar een stuk aangrijpende historie vol onuitwisbare indrukken: Auschwitz en Birkenau.

We gaan naar Krakau, een wonderschone stad in het zuiden van Polen, die u zal verrassen door haar kunstschatten en architektuur maar we brengen ook een bezoek aan Auschwitz I en Auschwitz II (veeleer bekend als Auschwitz-Birkenau), de Joodse begraafplaats en Synagoge alsmede de voormalige fabriek van Oscar Schindler, heel knap verbouwd tot indrukwekkend museum en gedenkplaats.

Vertrek: donderdag 25 februari 2016
Groepsgrootte: min. 15 / max. 25 personen
Reisduur: 4 dagen uit en thuis
Kosten per persoon: 895,- op basis van tweepersoonskamer. (toeslag 1 pers. 120,-)

Inclusief vliegreis met KLM, 3 overnachtingen in 5-sterren hotel, 4 lunches incl. wijn, 3 diners incl.wijn, piano recital Chopin, alle entree's etc. etc.. Professionele Engelstalige gids en ondergetekende is uw reisleider.

Meer weten? Bekijk hier het uitgebreide programma.

Vriendelijke groet,

Gijs van Bilsen
M. 06-37661203

 

Deze reis maakten wij reeds vijf keer eerder met een gezelschap. Wellicht de beste typering kwam van een reisgenoot, die mij vertelde dat "deze reis haar leven had verrijkt".

Het moge duidelijk zijn dat deze reis – met name op zaterdag - een ingetogen karaker heeft. Tijdens deze dagen is er voldoende tijd voor reflectie, al dan niet in het gezelschap van uw reisgenoten. Immers, een bezoek aan Auschwitz zal als aangrijpend worden ervaren en kan je niet onverschillig laten.

---