Lees HIER het programma van deze prachtige Porto- en Douroreis,
van do.20 t/m di.25 juni 2019 - Zes dagen geheel verzorgd.

Beste reader,

Vanavond rijd ik naar Reims voor een bedrijfsfeest van 300 mensen komend weekend, dat ik heb mogen organiseren. Maar ik wil je graag een vooraankondiging doen:

De reis naar Porto en de Dourovallei is namelijk rond en daar ben ik erg blij mee.
Want het was even spannend omdat ik - naast natuurlijk een paar exclusieve bezoeken aan fameuze Portproducenten langs de Douro - tevens in Porto de Festa de São João do Porto en de vermaarde Rabelo Regatta wilde meemaken.
Het is precies geworden zoals ik het wilde, met eerst een verblijf van 3 nachten in het chique Vintage House Hotel stroomopwaarts in Pinhao en - na een indrukwekkende treinreis over een enkelspoor helemaal langs de Douro - nog 2 nachten in Porto zelf, in het klassieke, onlangs geheel gerestaureerde Infante de Sagres Hotel.

We gaan er een bijzondere reis van maken. Zes dagen, geheel verzorgd, op hoog niveau "genieten van het goede der aarde en de geneugten des levens, in een uitermate sfeervolle ambiance en met gelijkgestemde mensen" !

Wat kan ik er nog aan toevoegen? 
JUIST, we zullen ook getuige zijn op 24 juni, vanaf een bijzonder plekje met een goed glas binnen handbereik, van de jaarlijkse Rabelo Regatta, die op de Douro in de monding tussen de stad Porto en Vila Nova de Gaia wordt gehouden....

U bent van harte welkom om mee te gaan. Lees het programma maar eens.
Kosten per persoon bedragen - indicatief, maar dat zal niet veel meer schommelen - 2550,- per persoon obv twee personen. Alles inbegrepen.
Het zal u aan niets ontbreken!

Vriendelijke groet,

Gijs van Bilsen
06-37661203 

Het vermaarde Quinta do Panascal van Fonseca-Guimaraens is prachtig gelegen midden tussen de terrasvormige wijngaarden langs de Dourorivier, landinwaarts. 

---