Zesdaagse reis naar Georgië-Tbilisi 20-25 maart 2018, op hoog niveau.
1795,- p.p. sharing. All-inclusive. Download HIER het verrassende programma.

Beste reader,

Heb jij een open oog voor het verrassend onbekende? Moet je DIT eens lezen !
Onder mijn persoonlijke leiding - en met een professionele gids - ga ik al weer voor de vierde keer naar Georgië. Een kennismaking met de stad Tbilisi, met al haar grandeur en moderne architectuur, noordelijk landinwaarts met de oude hoofdstad Mtskhèta en het Stalin-museum in Gori en uiteindelijk oostelijk naar Telavi, aan de voet van de Caucasus, zal je wereldbeeld verruimen.
Een lezing door IFC-Wereldbank over hun funktie in de zuidelijke Caucasus en Georgië in het bijzonder, levert daar een interessante bijdrage aan. Misschien schuift Dhr. Douma, Ambassadeur voor Nederland in Georgië, ook even aan bij de lunch die De Wereldbank ons aanbiedt...

Je moet eens meegaan !
We doen het - zoals gebruikelijk - op een hoog niveau. All-inclusive.

Vriendelijke groet,

Gijs van Bilsen 

(kijk ook op   www.scottbilsentravel.com   onder GROEPSREIZEN voor meer interessante reizen onder mijn persoonlijke leiding)

Nota bene: Stuur deze mail eens door aan goede vrienden.

---

Met alles inbegrepen bedoelen wij ook écht álles inbegrepen: Ambassadori *****Hotel - alle lunches en diners incl.wijnen - vlucht AMS-Tbilisi v.v.- alle transfers, bezoeken, entrées, ontvangsten, professionele begeleiding en gidsen, uitgebreide kennismaking met Tbilisi, Matsminda Heuvel, National Galery, Opera, Methekiplateau, Sioni- en Heilige Drie-eenheidkathedraal, oude centrum met warmwaterbronnen en nieuwe, moderne stadsdeel Abashidze, het Stalin-museum in Gori, Chateau Mukhrani met rondleiding, proeverij en lunch, bezoek aan de oude hoofdstad Mtskhèta, abdij en impossante Kathedraal. Ontvangst bij Schuchmann Winery in Telavi nabij de Caucasus. En natuurlijk de lezing van IFC-Worldbank met lunch na afloop door Wereldbank aangeboden.

---

Vogue, febr. 2016:
"Cancel your trip to Milan and forget about Berlin, for Georgia is the place to be". 

Georgia, Tbilisi, The secret Gem of Europe!

Interesse in wereldpolitieke ontwikkelingen in the South-Caucasus, lees HIER een interne notitie van IFC-Worldbank.

---

Verblijf in Ambassadori ***** Hotel met alle comfort van dien. (wist u dat alle grote hotelketens in Tbilisi aan het bouwen zijn, zoals Hilton, Intercontinental, The Four Seasons, Sheraton, Hyatt etc. etc. etc.)