Download HIER het complete programma van deze ultieme Toscane-reis.
Een absolute 'must' als je van Super Tuscans houdt.

Beste reader,

"Grote Klasse" om maar eens onbescheiden te beginnen ! Het is me, met alle contacten die ik in de wijnwereld de afgelopen 35 jaar heb opgebouwd, gelukt om de grootste wijnen van Toscane, zoals Ornellaia, Sassicaia, Solaia, Tignanello, Brunello Sesti, Castello di Ama, Capanelle en Tua Rita te verwerken in één reis !  Dat maakt deze reis werkelijk uniek, want we worden overal op VIP-niveau ontvangen.

In een relaxt tempo worden we in zes dagen tijd met open armen ontvangen op deze Tenuta's en trakteert men ons op het beste van het beste van het beste. Want ze hebben simpelweg niet anders !

Gelardeerd met culinaire verwennerij, zoals dat - soms zelfs heel eenvoudig - bij uitstek in Italie perfect kan zijn. We gaan nota bene op het hoogtepunt van de (witte)truffeloogst en starten daarom natuurlijk met de truffel-feesten in San Miniato.

Meer weten of meteen inschrijven?
Download het programma of bel mij even.

Ciao,

Gijs van Bilsen 06-37661203

 

---

In november is het Toscaanse San Miniato voor even de lekkerste plek op aarde. Hier wordt dan namelijk het wereldberoemde festival van de witte truffel gehouden. Truffelliefhebbers komen dan van heinde en verre naar het festival der festivals om een klompje van het witte goud te bemachtigen.

---