Rozenboom speelt Bach op Zondag

Bach en Rozenboom, J.S. & J.W.

Neem een uurtje voor uzelf en geniet van “Bach op Zondag”. Drie livestream pianorecitals op zondag 11-18-25 april, steeds om 20.30 uur. Er gaat een wereld voor u open…aan de hand en de vleugel en de kennis van Jan-Willem Rozenboom. Bestel snel uw gratis kaarten.

In goed gezelschap “Bach en Rozenboom” – Bestel uw gratis kaarten

Zondag 11-18-25 april, steeds van 20.30 tot 21.15 uur

Drie boeiende sessies “Rozenboom speelt Bach op Zondag” met tekst en uitleg en prachtig pianospel van Jan-Willem Rozenboom, vanuit de kapel van het Cenakel in Tilburg.
Bestel gratis kaarten op www.jwrozenboom.nl voor een van de zondagen of misschien wel alle drie en neem even tijd voor Uzelf en iets moois in het leven.
 
Zondag 11 april: Das Wohltemperierte Klavier
Zondag 18 april: De Goldberg Variaties
Zondag 25 april: De Chaconne
 


Uniek karakter

“Het unieke karakter van de performance van Rozenboom schuilt in de combinatie van virtuoos pianospel en zijn boeiende en zeer verhelderende tekst en uitleg. Je gaat Bach steeds meer waarderen naarmate je hem beter begrijpt”
 
Ga er eens lekker voor zitten en sluit uw week af met een verrassend stuk oorstrelende muziek, extra aantrekkelijk gemaakt door de professionele toelichting van Jan-Willem Rozenboom. Na aanmelding ontvangt u per sessie een inlogcode voor de livestream, die een kwartier voor aanvang live zal gaan.

Fooienpot


De livestream concerten zijn gratis te volgen voor ieder die geïnterresseerd is. U begrijpt echter ongetwijfeld dat een donatie in de fooienpot hooglijk wordt gewaardeerd. Om een perfecte livestream en geluidskwaliteit te garanderen is immers gewerkt met professionele technici, die hierin zijn gespecialiseerd.

Piano en toelichting: Jan-Willem Rozenboom (www.jwrozenboom.nl)
Geluid, techniek en streaming: AtYourScrene, Oss (www.atyourscreen.com)
Algehele coordinatie: Interselling, Tilburg (www.interselling.nl)
Initiatief, regie en realisatie: Jan-Willem-Rozenboom en Gijs van Bilsen, Scott Bilsen Travel – Vin & Voyage
Een bijzonder woord van dank richten wij aan de Stichting Tivolifonds Tilburg voor het ter beschikking stellen van de Kapel van Het Cenakel en de prachtige vleugel.

Bijlage 1: Curriculum Vitae Jan-Willem Rozenboom
Bijlage 2: Korte toelichting op de drie avonden en livestreamsessies