il Palio – for the Happy Few

De Palio in Siena -2 juli 2023- Gaat u mee?

Wij zijn weer net terug van de Palio in Siena. En het was werkelijk f a n t a s t i s c h !! Totale euforie en ultieme feesttaferelen omdat – na drie jaar – de Palio weer kon worden gehouden; een bloedserieuze traditie sinds 1287 !

De Palio in Siena, For the Happy Few. Gaat u mee?

Het gaat weer gebeuren: De Palio -sinds 1287- wordt weer gereden in Siena, op zaterdag 2 juli 2023. En wij hebben nog steeds opperbeste plaatsen, het complete Palazzo – Appartement met balkon van Francesca di Biondisanti, aan het Piazza del Campo, recht boven start/finish. Hier hebben we het beste uitzicht dat u zich wensen kunt, zie (eigen)foto met groothoeklens:

De inschrijving is weer open

Slechts 20 personen kunnen mee gaan en op de wachtlijst staan reeds 10 man. Dus aarzel geen seconde en BEL mij ( 0637661203) Download en lees HIER het complete programma met niets dan hoogtepunten. We worden ontvangen in een Contrade en eten er ’s avonds samen met gepassioneerde Italianen, voorafgaand aan de Palio van de volgende dag, aan lange tafels om volledig in de stemming te komen.
 

 
 
 
 
 

Aaneenschakeling van hoogtepunten

Natuurlijk vormt de race zelf – il Palio – het absolute hoogtepunt van deze reis. Maar we noemen u ook de generale repetitie op de Piazza del Campo op 1 juli ’s avonds en de ontvangst bij een contrade met bezoek aan hun museum, hun kapel met relikwieën en het feestelijk diner aan lange tafels, de exclusieve ontvangsten bij Castello di Argiano van Felippe Sesti, Brunello di Montalcino en de de VIP-ontvangst met proeverij en lunch bij Marchesi Antinori.
Maar hét hoogtepunt vormt natuurlijk DE PALIO zelf.
DAT MOET JE EENS IN JE LEVEN HEBBEN MEEGEMAAKT.
DAT DOEN WIJ – OP EEN HEEL UNIEKE MANIER!