il Palio – for the Happy Few

Wij zijn er weer bij, De Palio in Siena, 2 juli 2022

Na uitstel en afstel in 2020 en 2021 gaat het op zaterdag 2 juli 2022 weer gebeuren: De Palio in Siena wordt gereden. Twee jaar – of moet ik zeggen drie jaar – opgebouwde spanning, passie en emotie komen los…

De Palio in Siena, For the Happy Few. Gaat u mee?

Het gaat weer gebeuren: De Palio -sinds 1287- wordt weer gereden in Siena, op zaterdag 2 juli 2022. En wij hebben nog steeds opperbeste plaatsen, het complete Palazzo met balkon van Francesca di Biondisanti, aan het Piazza del Campo, recht boven start/finish. Hier hebben we het beste uitzicht dat u zich wensen kunt, zie (eigen)foto met groothoeklens:

Nog enkele plaatsen beschikbaar – wees er snel bij!

Bijna alle reisgenoten die voor onze reis naar De Palio van 2020 hadden ingeschreven, hebben twee maal achtereen ingestemd met het verzetten van de reis. Het gaat in 2022 gebeuren en we maken er weer een onvergetelijke happening van. Download en lees HIER het complete programma met niets dan hoogtepunten. We worden ontvangen in een Contrade en eten er ’s avonds samen met gepassioneerde Italianen, voorafgaand aan de Palio van de volgende dag, aan lange tafels om volledig in de stemming te komen.
 

 
 
 
 
 

Aaneenschakeling van hoogtepunten

Natuurlijk vormt de race zelf – il Palio – het absolute hoogtepunt van deze reis. Maar we noemen u ook de generale repetitie en de ontvangst bij een contrade met bezoek aan hun museum, kapel met relikwieën en diner aan lange tafels, de exclusieve ontvangsten bij Castello di Ama met haar verzameling contemporaine Kunst, de VIP-ontvangst met proeverij en lunch bij Marchesi Antinori en – last but not least- de visite aan Brunello di Montalcino van Castello di Argiano van de familie Sesti.
 

Gun uzelf een voorproefje en bestel een kistje.

De BRUNELLO’S van de familie SESTI behoren tot de absolute wereldtop en zijn -op beperkte schaal- voor ons verkrijgbaar. Kijk maar eens op bijgesloten BESTELLIJST. De deadline om te bestellen is zondag 7 november aanstaande; u heeft de wijnen dan ruimschoot voor de Kerst in huis.
 

 
Met een ferme handdruk bevestigt Elisa Sesti dat wij aan de exclusieve lijst van afnemers zullen worden toegevoegd. Daar zijn wij zeer verguld mee!