‘Prefered Buyer’ van Brunello Sesti.

Brunello di Montalcino, tot 14 november verkrijgbaar.

Met een ferme handdruk bevestigt Elisa Sesti dat wij zijn toegevoegd aan de lijst ‘Preferred Buyers’ van de sublieme wijnen van Castello di Argiano, Brunello di Montalcino. Daar zijn wij zéér verguld mee!

Beperkte beschikbaarheid van de mooist Brunello’s.

Tijdens ons laatste bezoek aan Castello di Argiano bekrachtigde Elisa Sesti met een ferme handdruk dat wij zijn toegevoegd aan de exclusieve lijst van ‘Prefered Buyers Worldwide’ van de fabuleuze Brunello’s van dit domein. Daar zijn wij zéér verguld mee, zoals u zult begrijpen.

De mooiste wijnen houden we voor onszelf…

Een niet zelden gehoorde ‘irritatie’ in de wereld van export van ‘geneugten des levens’ is de opmerking dat Nederlanders hun beste kwaliteit ter verkoop aanbieden maar dat “Italianen, Fransen en Spanjaarden het lekkerste voor zichzelf houden”. Ik kan dat bevestigen en geef ze eerlijk gezegd groot gelijk!

“Ken ik u -wie bent u – apprecieert u mijn wijnen…en waar komen die dan terecht?”

Bijzonder verguld ben ik daarom met de toezegging van Elisa Sesti dat ik ben toegevoegd aan het kleine lijstje van “Preferred Buyers” van de Brunello’s di Montalcino van Castello di Argiano. En met plezier bied ik ze hierbij graag aan u aan.
We werken met een intekening met deadline zondag 14 november. Dat is best kort dag maar exclusieve zaken en kansen die voorbij komen moet je snel oppikken! Levering vindt dan nog ruimschoots vóór de Kerst plaats.
Download HIER het overzicht van beschikbare wijnen. U kunt ze bestellen per mail of telefoontje (06.37661203)
 

 
Met een ferme handdruk bevestigt Elisa Sesti dat wij aan de exclusieve lijst van afnemers zullen worden toegevoegd. Daar zijn wij zeer verguld mee!