Rozenboom en Bach – De Goldbergvariaties

Kunt u een geheim bewaren…

Wie Milaan zegt, denkt aan kunst, cultuur, muziek, stijl en klasse. Die waant zich in de Scala en droomt weg bij een perfecte uitvoering van De Goldbergvariaties, zoals www.jwrozenboom.nl die machtig is. Kijk aanstaande zondag 18 april om 20.30 naar de livestream…nú nog vanuit het Cenakel in Tilburg, maar wie weet volgend jaar…..

Deel 2 van Rozenboom speelt “Bach op Zondag”

Zondag 18 april, van 20.30 tot 21.15 uur

Drie boeiende sessies “Rozenboom speelt Bach op Zondag” met tekst en uitleg en prachtig pianospel van Jan-Willem Rozenboom, vanuit de kapel van het Cenakel in Tilburg.
Bestel gratis kaarten op www.jwrozenboom.nl voor zondag 18 april aanstaande en neem even tijd voor uzelf en iets moois in het leven. Aanstaande zondag nog vanuit Tilburg…
 
Zondag 11 april: Das Wohltemperierte Klavier (kunt u terugkijken als u wilt)
Zondag 18 april: De Goldberg Variaties
Zondag 25 april: De Chaconne
 


Uniek karakter

“Het unieke karakter van de performance van Rozenboom schuilt in de combinatie van virtuoos pianospel en zijn boeiende en zeer verhelderende tekst en uitleg. Je gaat Bach steeds meer waarderen naarmate je hem beter begrijpt”
 
Ga er eens lekker voor zitten en sluit uw week af met een verrassend stuk oorstrelende muziek, extra aantrekkelijk gemaakt door de professionele toelichting van Jan-Willem Rozenboom. Na aanmelding ontvangt u per sessie een inlogcode voor de livestream, die een kwartier voor aanvang live zal gaan.

Fooienpot


De livestream concerten zijn gratis te volgen voor ieder die geïnterresseerd is. U begrijpt echter ongetwijfeld dat een donatie in de fooienpot hooglijk wordt gewaardeerd. Om een perfecte livestream en geluidskwaliteit te garanderen is immers gewerkt met professionele technici, die hierin zijn gespecialiseerd.

Piano en toelichting: Jan-Willem Rozenboom (www.jwrozenboom.nl)
Geluid, techniek en streaming: AtYourScrene, Oss (www.atyourscreen.com)
Algehele coordinatie: Interselling, Tilburg (www.interselling.nl)
Initiatief en realisatie: Jan-Willem-Rozenboom en Gijs van Bilsen, Scott Bilsen Travel – Vin & Voyage
Een bijzonder woord van dank richten wij aan de Stichting Tivolifonds Tilburg voor het ter beschikking stellen van de Kapel van Het Cenakel en de prachtige vleugel.

 
Deze drie livestreams zijn financieel mede mogelijk gemaakt door Stichting Kunst & Onderneming Brabant (KoBra), De Hypotheker Tilburg en NeXT Advocaten, Tilburg. Een welgemeend woord van dank aan hun adres is hier op zijn plaats.

Niets dan lof voor het eerste concert, zondag 11 april jongstleden

 
“Zeer professionele beeldweergave en perfect geluid”
“Prachtige entourage en vakkundige streaming”
“Werkelijk NPO1 waardig, grote klasse. Wij hebben genoten van begin tot eind”
“Mijn partner houdt niet van klassiek…en is tot het eind blijven kijken”
“Niet alleen zijn pianospel is geweldig maar je hangt ook aan zijn lippen’.

Impressie van het eerste livestreamconcert

Log gratis in op www.jwrozenboom.nl en geniet met volle teugen van het tweede concert of kijk het eerste concert nog even terug.
 
Als je weet hoe te luisteren, geniet je tien keer meer!
 
Bijlage 1: Curriculum Vitae Jan-Willem Rozenboom
Bijlage 2: Korte toelichting op de drie avonden en livestreamsessies