Drie heerlijke dagen Reims-Champagne…

Carpe Diem…te beginnen in Reims!

Vier het leven, neem uw auto en ga heerlijk een paar dagen naar Frankrijk. Met alle plezier noemen wij u enkele suggesties van hotels en restaurants en interessante wijnhuizen.

Neem de auto en rijd naar La Douce France…

 
Reims is bij uitstek geschikt om een lang weekend door te brengen, in een perfect hotel natuurlijk met een hoge graad van luxe, service en comfort. En mét een paar aardige suggesties om te bezoeken – wij regelen dat met plezier voor u – of wellicht zelfs een exquise lunch of diner bij Le Parc Les Crayères, **Michelin.


 
Denk ook eens aan Beaune, het hartje van de Bourgognestreek; hier moet de uitdrukking “Leven als God in Frankrijk” zijn bedacht. Of wellicht spreekt u een week genieten in en langs de Loire aan, een verrassende kennismaking met Kastelen en Chateaus en de Grandeur van weleer. Staat Normandië nog op uw lijstje; stille getuige van de grootste invasie ooit? De hoogste tijd om daar dan eens heen te gaan!
 
Maak gebruik van mijn jarenlange kennis en ervaring. Voor mij een kleine moeite; voor u een groot plezier!
Stijlvolle reizen onder mijn persoonlijke leiding (zie STIJLVOLLE GROEPSREIZEN) of geheel voor u maat als privéreis (zie STEDENREIS of PIP-REIS)