Drie heerlijke dagen Reims-Champagne…

Carpe Diem…te beginnen in Reims!

We mogen weer naar Frankrijk. Een mooie gelegenheid om met eigen auto heerlijk een paar dagen naar Reims of…….te gaan. Met alle plezier noemen wij u enkele suggesties…

Neem de auto en rijd naar La Douce France…

Reims is bij uitstek geschikt om een lang weekend door te brengen, in een perfect hotel natuurlijk met een hoge graad van luxe, service en comfort. En mét een paar aardige suggesties om te bezoeken – wij regelen dat met plezier voor u – of wellicht zelfs een exquise lunch of diner bij Le Parc Les Crayères, **Michelin.


Denk ook eens aan Beaune, het hartje van de Bourgognestreek; hier moet de uitdrukking “Leven als God in Frankrijk” zijn bedacht. Of wellicht spreekt u een week genieten in en langs de Loire aan, een verrassende kennismaking met Kastelen en Chateaux en de Grandeur van weleer. Staat Normandië nog op uw lijstje; stille getuige van de grootste invasie ooit? De hoogste tijd om daar dan eens heen te gaan!
 
Stijlvolle reizen onder mijn persoonlijke leiding (zie GROEPSREIZEN) of geheel voor u maat als privéreis (zie PRIVÉ STEDENREIS)
 

Maak gebruik van mijn connecties en ervaring. Voor mij een kleine moeite, voor u een groot plezier !