Bedrijfsfeest, privéfeest of Gouden Bruiloft

Waar is het mooier feest vieren dan in Reims, het land van Champagne; de “Koning der dranken – de Drank der Koningen”.
Wij organiseren uw Bedrijfsfeest of Privéfeest of wellicht zelfs Bruiloft of Gouden Bruiloft op een prachtige lokatie – desgewenst op een klassiek Chateau – met een mooie ontvangst bij een gerenommeerd Champagnehuis, een paar originele activiteiten in en rondom Reims en natuurlijk een goed verzorgd diner – eventueel met Kabaret – gevolgd door een swingend feest.

Wij hebben de connecties en ervaring en maken een draaiboek geheel conform uw wensen en budget voor een onvergetelijk feest.

Een weekend om nog lang over na te praten…

Op een paar uur rijden van Nederland kennen wij de mooiste feestlocaties...

Als u privé of zakelijk iets te vieren heeft met een gezelschap van 40 tot wellicht zelfs 400 personen, dan hebben wij de mooiste locaties voor u beschikbaar in het centrum van Reims of midden in de Champagnestreek met een prachtig panoramisch uitzicht over de wijngaarden. Een receptie, lunch, leuke activiteiten in en rondom Reims, een goed diner overlopend in een feest met Bigband etc.etc.
Wij regelen dat allemaal en met plezier voor u en zorgen dat het u aan niets zal ontbreken. Download hier een overzichtje van de mogelijkheden.