Groepsreizen Jaarprogramma       –          Op reis met gelijkgestemden

 
Zoals u gewend bent, bied ik ook jaarlijks een aantal reizen in groepsverband aan. En dat doe ik vanaf het begin op een mooi niveau: met een perfect hotel, een aantrekkelijk programma, keurige lichte lunches en exquise diners met vanzelfsprekend een uitstekend glas wijn en -last but not least- een uitgelezen gezelschap van gelijkgestemde mensen.

De eerste reizen in gezelschap – als we weer mogen reizen en de hotels en restaurants weer open zijn gegaan – zullen plaatsvinden in Frankrijk, op een acceptabele reisafstand en met inachtneming van alle veiligheids- en sociale hygiënevoorschriften. Vervoer heen en terug is met uw eigen auto en ter plaatse is het uitgangspunt ook eigen vervoer, tenzij vrijblijvend anders wordt aangeboden. Ik noem dit Groepsreizen “Nieuwe Stijl”.

Groepsreizen “Nieuwe Stijl” 2020    –  met uw eigen auto  –    Carpe diem!

 
Groepsreis Reims – Champagne “Nieuwe Stijl”
Wie Reims zegt, denkt aan Champagne, “de drank der Koningen, de Koning der dranken”. Op eigen gelegenheid rijdt u daarheen en spenderen we gezamenlijk drie dagen in luxe en comfort en mét een subliem slotdiner bij Les Crayères, 2-sterren Michelin.
Meer informatie, klik HIER.

 

Groepsreis Bourgogne – Beaune “Nieuwe Stijl”
“Leven als God in Frankrijk”, dat moet zijn uitgevonden door de hertogen van Bourgondië. Misschien wel de mooiste wijnen ter wereld komen uit Bourgogne. Met onze uitstekende contacten presenteren wij u een paar onvergetelijke dagen.
Meer informatie, klik HIER.

 

225Groepsreis Elzas “Nieuwe Stijl”
“Leven als God in Frankrijk” geldt evenzeer voor de Elzas. We bezoeken Colmar en het beroemde Museum Unterlinden, we gaan Choucroute Royale eten in Kienzheim, wijn proeven in Ribeauvillé en – voor de liefhebbers – van een heerlijke fois gras genieten met een passende Gewürzstraminer Grand Cru.
Meer informatie, klik HIER.

 
Groepsreis Normandië “Nieuwe Stijl”
Normandië met zijn beroemde stranden als Omaha Beach, Utah Beach en plaatsen als Arromanches, Caen, Sainte Mère Eglise, Pointe du Hoc, het imposante Amerikaanse oorlogskerkhof en sobere Duitse, de vele musea en tientallen herdenkingsplaatsen, vormt de indrukwekkende getuige van de grootste invasie ooit!
Meer informatie, klik HIER.

 
Groepsreis Loire “Nieuwe Stijl”
Ontdek de Loire van oost naar west en maak kennis met De Vallei der Koningen en de Grandeur van Frankrijk met imposante Kastelen als Chambord, Chenonceau, Villandry en d’Ussée en aantrekkelijke steden als Amboise, Tours Centre, Saumur en Chinon. Een relaxte week op *****niveau.
Meer informatie, klik HIER.

 

Exclusieve reizen in gezelschap 2021 –  als we kunnen en mogen vliegen:

 
Groepsreis Zuid-Afrika
Rondreis mét Safari –  voorjaar 2021Onze eerste reis naar Zuid-Afrika vond plaats in 1992. Sindsdien zijn er nog tientallen gevolgd, steeds met een gezelschap gelijkgestemde mensen, die het goede gewend zijn. In februari 2021 gaan we weer, onder mijn persoonlijke leiding.Meer informatie, klik HIER.

 
Groepsreis Polen
Krakau – Auschwitz – do. 11 t/m zo. 14 maart 2021
Een tegenstelling die beklijft. Bewust hebben wij gekozen om elk jaar ook een groepsreis aan te bieden naar Krakau en dus ook Auschwitz en Birkenau. Een bijzondere reis die een diepe indruk op u zal maken; die uw leven verrijkt.Meer informatie, klik HIER.

 
Groepsreis Georgië
Georgië – Tbilisi – ma.19 t/m za. 24 april 2021
Sinds onze kennismaking met Georgië in mei 2015 bezochten wij dit prachtige land reeds vijf maal. De zesde reis staat op de rol voor eind april, wanneer de lente het hele land in bloei zet. Verruim uw wereldbeeld maak kennis met Georgië en Tbilisi.
Meer informatie, klik HIER.

 
Groepsreis USA
Rondreis op hoog niveau voorjaar 2021
California – Grand Canyon – Las Vegas – Yosemite Valley – Napa & Sonoma Valley – San Francisco – Carmel by the Sea – Pebble Beach. Een aaneenschakleing van hoogtepunten. Van begin tot eind geheel verzorgd!
Meer informatie: klik HIER.

 
Groepsreis Portugal
Lissabon – Sintra – zo. 30 mei t/m do. 3 juni 2021
Ga heerlijk mee genieten van de prachtige stad Lissabon, de gastvrijheid van de Portugees en zijn heerlijke keuken en natuurlijk een authentieke Fado-show in een van de klassieke restaurantjes nabij de Taag.
Meer informatie, klik HIER.

 
Groepsreis Duitsland
Dresden – wo.16 t/m zo.20 juni 2021
Het “Florence aan de Elbe”. Het kan niet anders of u raakt onder de indruk van de majestueus gerestaureerde Frauenkirche, Das Grünes Gewölbe, das Zwinger Palais, het Albertinum etc.etc. Inclusief uitvoering in de imposante S
emperoper.
Meer informatie, klik HIER.

 
Groepsreis Italië
il Palio – Siena – wo.30 juni – za.3 juli 2021
Door onze uitstekende contacten in de wijnwereld genieten wij al jaren, tijdens de Palio in Siena, de gastvrijheid van Marchesi di Biondi Santi, die zijn appartement met balkon, recht boven start/finish aan ons ter beschikking stelt. Dat is uniek!
Meer informatie, klik HIER.

Maak gebruik van mijn netwerk, kennis en ervaring, dat verrijkt uw reis !