Groepsreizen – Reizen in goed gezelschap

 
Zoals u gewend bent, bied ik jaarlijks – en steeds onder mijn persoonlijke leiding – een aantal reizen in groepsverband aan. En dat doe ik van begin af aan (1992) op een mooi niveau: met een perfect hotel, een aantrekkelijk programma, keurige lichte lunches en exquise diners met vanzelfsprekend een uitstekend glas wijn en -last but not least- een uitgelezen gezelschap van gelijkgestemde mensen.

De eerste reizen in gezelschap, nu we weer mogen reizen en de hotels en restaurants weer open zijn gegaan, zullen plaatsvinden in Frankrijk, op een acceptabele reisafstand en met inachtneming van alle veiligheids- en sociale hygiënevoorschriften. Vervoer heen en terug is met uw eigen auto en ter plaatse is het uitgangspunt ook eigen vervoer, tenzij vrijblijvend anders wordt aangeboden. Ik noem dit “Groepsreizen Nieuwe Stijl”.
En als vliegen weer veilig is, dan pakken we de draad weer op naar verdere bestemmingen in 2021.

Groepsreizen “Nieuwe Stijl” – met uw eigen auto – Carpe Diem!

Groepsreis Normandië “Nieuwe Stijl”

Zondag 26 – donderdag 30 juli 2020
Normandië met zijn beroemde stranden als Omaha Beach, Utah Beach en plaatsen als Arromanches, Caen, Sainte Mère Eglise, Pointe du Hoc, het imposante Amerikaanse oorlogskerkhof en sobere Duitse, de vele musea en tientallen herdenkingsplaatsen, vormt de indrukwekkende getuige van de grootste invasie ooit!
Daar wil ik graag iets MEER over lezen.

Groepsreis Loire “Nieuwe Stijl”

Zondag 23 – zondag 30 augustus 2020
Ontdek de Loire van oost naar west en maak kennis met De Vallei der Koningen en de Grandeur van Frankrijk met imposante Kastelen als Chambord, Chenonceau, Villandry en d’Ussée en aantrekkelijke steden als Amboise, Tours Centre, Saumur en Chinon. Een relaxte week op *****niveau.
Met plezier verneem ik daar MEER over.

Groepsreis Reims – Champagne “Nieuwe Stijl”

Zondag 6 – woensdag 9 september 2020
Wie Reims zegt, denkt aan Champagne, “de drank der Koningen, de Koning der dranken”. Op eigen gelegenheid rijdt u Reims-Champagne en spenderen we gezamenlijk drie dagen in luxe en comfort, een paar exclusieve ontvangsten en mét een subliem slotdiner bij Les Crayères, 2-sterren Michelin.
Dat lijkt interessant om MEER over te lezen.

Groepsreis Beaune – Bourgogne “Nieuwe Stijl”

Donderdag 16 – zondag 20 september
“Leven als God in Frankrijk”, dat moet zijn uitgevonden door de hertogen van Bourgondië. Misschien wel de mooiste wijnen ter wereld komen uit Bourgogne. Met onze uitstekende contacten presenteren wij u een paar onvergetelijke dagen. U komt als kenner terug, daar zie ik persoonlijk op toe!
Het goede leven spreekt mij aan; ik lees graag MEER daarover.
 

Exclusieve reizen in gezelschap 2021 omdat vliegen weer veilig is

Groepsreis Zuid-Afrika met Safari in malariavrij Resort

Voorjaar 2021 – data volgen in september/oktober 2020.

Onze eerste reis naar Zuid-Afrika vond plaats in 1992. Sindsdien zijn er nog tientallen gevolgd, steeds met een gezelschap gelijkgestemde mensen, die het goede gewend zijn. In februari 2021 gaan we weer, onder mijn persoonlijke leiding.
Ja, ik wil daar wel eens MEER over weten.

Groepsreis Krakau – Auschwitz

Donderdag – zondag 14 maart 2021
 
Een tegenstelling die beklijft. Bewust hebben wij gekozen om elk jaar ook een groepsreis aan te bieden naar Krakau en dus ook Auschwitz en Birkenau. Een bijzondere reis die een diepe indruk op u zal maken; een reis die uw leven verrijkt.
Deze reis trekt mijn aandacht; graag lees ik MEER daar over.

Groepsreis Tbilisi – Georgië

Maandag 26 – zaterdag 2 mei 2021
 
Sinds onze kennismaking met Georgië in mei 2015 bezochten wij dit prachtige land reeds vijf maal. De zesde reis staat op de rol voor eind april, wanneer de lente het hele land in bloei zet. Verruim uw wereldbeeld maak kennis met Georgië en Tbilisi.
Daar maak ik wellicht graag kennis mee; ik lees graag MEER.

Groepsreis California USA

Voorjaar 2021; de data volgen in september/oktober
 
California – Grand Canyon – Las Vegas – Yosemite Valley – Napa & Sonoma Valley – San Francisco – Carmel by the Sea – Pebble Beach. Een aaneenschakeling van hoogtepunten. Van begin tot eind geheel verzorgd!
Een interessant programma; daarover lees ik graag MEER.

Groepsreis Lissabon – Portugal

Zondag 30 mei – donderdag 3 juni 2021
 
Ga mee genieten van de prachtige stad Lissabon, de gastvrijheid van de Portugese bevolking en de heerlijke Portugese keuken en natuurlijk een authentieke Fado-show in een van de klassieke restaurantjes nabij de rivier de Taag.
Dat klinkt goed, informeer mij maar eens NADER

Groepsreis Dresden – Duitsland

Woensdag 16 – zondag 20 juni 2021
 
Het “Florence aan de Elbe”. Het kan niet anders of u raakt onder de indruk van de majestueus gerestaureerde Frauenkirche, Das Grünes Gewölbe, das Zwinger Palais, het Albertinum etc.etc. Inclusief uitvoering in de imposante Semperoper.
Dat staat op onze bucketlist, vertel maar eens MEER

Groepsreis Siena – il Palio

Woensdag 30 juni – zaterdag 3 juli 2021
 
Door onze uitstekende contacten in de wijnwereld genieten wij al jaren, tijdens de Palio in Siena, de gastvrijheid van Marchesi di Biondi Santi, die zijn appartement met balkon, recht boven start/finish aan ons ter beschikking stelt. Dat is uniek!
Meer informatie, lees HIER dan meer.

Maak gebruik van mijn netwerk, kennis en ervaring.