Besloten reis met vrienden, Management-weekend of Bedrijfsfeest

Privéreis.
Ga met goede vrienden, managementteam of in familiekring een week genieten en beleef in besloten gezelschap een reis uit ons portfolio. In overleg met u maak ik het precies zoals ú het wilt!

Porto & de Dourovallei, geniet van prachtige Portwijnen op de Quintas zelf.
Lissabon, pracht en praal. historisch en culinair.
Bilbao, Rioja, Navarra en San Sebastian, hét culinaire centrum van Spanje.
Florence, Siena, proef de Italiaanse passie in stad, streek en gerechten.
Of wat dacht u van een lang weekend, desgewenst ‘met een knipoog naar wijn’ naar Dresden, Praag, Milaan, Bordeaux, Beaune, Reims, Valencia, Sevilla, Turijn, Krakau, Leningrad of Boedapest. Ik ken de mooiste plekjes en ook de leukste restaurants om uw verblijf te vervolmaken.
——————————————————————————————————————————————————————————

Management-weekend.
Voor uw management-weekend of “een paar dagen op de hei” kennen wij prachtige locaties in bijvoorbeeld de Loire (Chateau de Jalnay of Chateau Grand Biard, beide in Nederlandse handen), waar u helemaal exclusief invulling kunt geven aan uw lang weekend of midweek. Desgewenst brengen wij u in contact met een professionele coach of trainer, met wie wij goede erveringen hebben. En vanzelfsprekend regelen wij de door de betere traiteurs goed verzorgde lunches en diners ter plaatse en een aantrekkelijk ontspanningsprogramma …na gedane arbeid.
——————————————————————————————————————————————————————————

Bedrijfsfeest.
Ook B2B kunnen wij u perfect van dienst zijn. Waar is het mooier feest vieren immers dan in Reims, het land van Champagne; de “Koning der dranken – de Drank der Koningen”.
Wij organiseren uw Bedrijfsfeest op een prachtige locatie – desgewenst op een klassiek Chateau – met een mooie ontvangst bij een gerenommeerd Champagnehuis, een paar originele activiteiten in en rondom Reims en natuurlijk een goed verzorgd diner – eventueel met Kabaret – gevolgd door een swingend feest. Wij regelen dat allemaal en met plezier voor u – zoals we dat onlangs voor een bedrijf met 240 gasten mochten doen – en zorgen dat het u aan niets zal ontbreken. Download hier een overzichtje van de mogelijkheden. Op verzoek brengen wij u graag in contact met enkele referenties, die hun bevindingen met plezier met u delen.