Bedrijfsfeest, of Management-weekend

Ook B2B kunnen wij u perfect van deinst zijn. Waar is het mooier feest vieren immers dan in Reims, het land van Champagne; de “Koning der dranken – de Drank der Koningen”.
Wij organiseren uw Bedrijfsfeest op een prachtige lokatie – desgewenst op een klassiek Chateau – met een mooie ontvangst bij een gerenommeerd Champagnehuis, een paar originele activiteiten in en rondom Reims en natuurlijk een goed verzorgd diner – eventueel met Kabaret – gevolgd door een swingend feest.

Wij hebben de connecties en ervaring en maken een draaiboek geheel conform uw wensen en budget voor een onvergetelijk feest. Maar ook voor uw management-weekend of “een paar dagen op de hei” kennen wij een paar prachtige locaties in bijvoorbeeld de Loire (Chateau de Jalnay of Chateau Grand Biard, beide in Nederlandse handen), waar u helemaal exclusief invulling kunt geven aan uw lang weekend of midweek. Desgewenst hebben wij goede contacten met een professionele coach of trainer maar die heeft uw wellicht zelf ook.

Een weekend om nog lang over na te praten…

Op een paar uur rijden van Nederland kennen wij de mooiste feestlocaties...

Als u zakelijk iets te vieren heeft met een gezelschap van 40 tot wellicht zelfs 400 personen, dan hebben wij de mooiste locaties voor u beschikbaar in het centrum van Reims of midden in de Champagnestreek met een prachtig panoramisch uitzicht over de wijngaarden. Een receptie, lunch, leuke activiteiten in en rondom Reims, een goed diner overlopend in een feest met Bigband etc.etc.
Wij regelen dat allemaal en met plezier voor u en zorgen dat het u aan niets zal ontbreken. Download hier een overzichtje van de mogelijkheden.

Maar ook voor een Managementweekend of Teambuilding event kennen wij een paar bijzondere locaties in de Loire bijvoorbeeld. Informeer naar de mogelijkheden.