Op reis met gelijkgestemden

VIP-reizen.

Een paar keer per jaar organiseer ik een bijzondere reis in groepsverband, die zich laat samenvatten als: “Genieten van het goede der aarde en de geneugten des levens in een sfeervolle ambiance en met gelijkgestemde mensen”. Ik noem dat VIP-reizen.

Een perfect hotel, een aantrekkelijk en origineel programma waarbij deuren open gaan die voor anderen gesloten blijven, keurige lichte lunches en exquise diners met dito wijnen en, last but not least, een uitgelezen gezelschap van gelijkgestemden. Vaste bestemmingen zijn jaarlijks: De Palio in Siena, met balkonplaatsen recht boven start/finish, de Rabelo Regatta in Porto, een uitvoering in La Scala in Milaan met bezoek achter de coulissen bij Armani, het Witte Truffelfestival in San Miniato, Les Trois Glorieuses in Beaune en het Chapitre des Tulipes op Clos Vougeot. Maar ik voeg zo nu en dan spontaan ook nog wel eens een bestemming toe, niet zelden op verzoek. De annonce van deze reizen, steeds met maximaal 22 personen, vindt steeds plaats via de digitale nieuwsbrieven.

U kunt dergelijke VIP-reizen ook in besloten kring en op eigen initiatief maken met uw eigen vrienden, businessclub of managementteam en mij als organisator en desgewenst zelfs reisleider daarvoor benaderen. Steden en regio’s die ik erg goed ken zijn, naast bovengenoemde, bijvoorbeeld ook Dresden, Bilbao, Valencia, Sevilla, Praag, Reims, Florence, Siena, Turijn, Porto, Lissabon, Bordeaux en Beaune.

——————————————————————————————————————————————————————————

PIP-reizen.

Met de ervaring van 25 jaar kan ik voor de Primus Inter Pares – CEO – Bestuurder met een drukke agenda, elke reis in een bondig maar relaxt tijdschema organiseren. Ik noem dat PIP-reizen.

Maak met uw eigen gezelschap naar een bestemming van uw keus een excellente reis op het hoogste niveau van luxe, service en comfort en vlieg met uw Private Jetstreamer op en neer.

U kunt ook mee gaan op een PIP-reis wanneer ikzelf op mijn initiatief een dergelijke reis aankondig. De eerstvolgende PIP-reis die – met open intekening – op mijn agenda staat, is die naar Milaan, Twee goed gevulde dagen met highlights, leisure- & shoppingtime alsmede balkonplaatsen in Teatro alla Scala. En natuurlijk een prefect hotel, exquise diners en dito Super Tuscanwijnen.
Vrijdag 18 oktober departure Eindhoven 12.00 hrs.
Zondag 20 oktober departure Milan 12.00 hrs.
Prijs, all-inclusive, 3750,- per persoon obv 2-persoonskamer.
Minimaal aantal deelnemers 12 / maximaal 18.
Download het programma van deze Milaan PIP-reis binnenkort hier.