Groepsreis Nieuwe Stijl naar de Loire, Amboise, Tours…

 
Nu het weer mag en de hotels en restaurants weer open zijn gegaan, pakken we de draad weer op en gaan we “het leven vieren”…in de Loire! Wees er snel bij en neem een vrijblijvende OPTIE!

Indrukwekkende Chateaux en Kastelen vormen een lint van verrassende ontmoetingen met het cultureel erfgoed en de Grandeur van Frankrijk van weleer. Een prachtige week om heerlijk te genieten van wat “Le Jardin de la France” allemaal te bieden heeft. Onder mijn persoonlijke leiding.
 
 
Reisinformatie Groepsreis Loire “Nieuwe Stijl”
Download HIER het prachtige programma en laat u zeven dagen verrassen.(*)

-zeven nachten/acht dagen genieten in de Loire
-wanneer: zondag 23 t/m zondag 30 augustus
-vervoer heen en terug: eigen auto (**)
-vervoer ter plaatse: eigen auto van oost naar west (**)

-verblijf in *****Chateaux en -Hotels
-Chateau Chaumont, Villandry, d’Ussée en Chenonceau
-bezoek aan Amboise, Tours, Saumur & Chinon
-ontvangst bij Langlois-Chateau, Caves Blanc Foussy e.a.
-minimum/maximum aantal deelnemers: 12/20
-prijs: 2350,- PP obv een tweepersoonskamer.
-inclusief 7 exquise diners inclusief apéritief en excellente wijnen.(lunch bepaalt u dagelijks zelf)

(*) Vanzelfsprekend zullen tijdens reis en verblijf alle nieuwe voorschriften m.b.t. veiligheid worden gerespecteerd.
(**) Ik ga er vanuit dat alleengaanden meerijden met een auto van vrienden.

U hoeft voor deze reis geen aanbetaling te doen maar pas twee weken voor vertrek de volledige reissom. Wordt de reis toch geannuleerd, dan ontvangt u uw betaling in zijn geheel terug.

Blois|Chaumont|Amboise|Tours|Chinon|Fontevraud|Saumur|Angers

 
U reist op zondag zelf naar de Loire, waar we elkaar in Chaumont in de namiddag ontmoeten op Chateau Les Hauts de Loire, tussen Blois en Amboise.
Daarna is alles geregeld en verzorgd, u blijft uw eigen auto gebruiken. We rijden namelijk steeds in westelijke richting, met tussenstops en verblijf in Relais & Chateau Hotels en gelijkwaardige *****accommodaties als de Abdij van Fontevraud (kaartje) uiteindelijk naar Chateau de Noirieux, in Briollay nabij Angers. Zondagochtend, een week na vertrek, nemen we weer afscheid van elkaar.

U bezoekt imposante Chateaux als Chambord en Chenonceau ten oosten van Tours en Chateau d’Ussée en Villandry, bekend om zijn schitterende tuinen, ten westen van Tours. Herontdek Leonardo da Vinci in Clos Lucé en ga lunchen in St. Patrice. Ga champenoise proeven in de indrukwekkende grotgewelf-wijnkelders van Caves Blanc Foussy in Vouvray-Rochecorbon en geniet van een heerlijk gekoeld glas rode Chinon in het geheel ommuurde oude centrum van de gelijknamige stad. Natuurlijk nemen we heerlijk de tijd om Saumur te bekijken en Amboise en Chinon en Angers.

Het programma dat ik heb gemaakt, voldoet natuurlijk geheel aan de nieuwe eisen van veiligheid en sociale hygiëne en biedt u alles wat u van mij gewend bent. Vanzelfsprekend kunt u ook een dag eerder arriveren en/of een dag later terugrijden; dat regel ik met plezier voor u.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”

Exclusieve reizen in gezelschap – Carpe diem! Vraag HIER meer info aan

 
Bovenstaande reis is aangeboden op basis van “Open Intekening” van zondag t/m zondag. U kunt deze reis ook heerlijk privé of met enkele goede vrienden maken of desgewenst met een besloten gezelschap -minimaal 8 personen- op een andere datum, onder mijn persoonlijke leiding en met eventuele aanpassingen die u wenst. Informeer naar de mogelijkheden; ze zijn legio.