Krakau, Auschwitz

Weloverwogen bieden wij ook een reis aan die in het teken staat van een onuitwisbaar stuk historie met als gruwelijke herinnering Auschwitz en Birkenau, twee vernietigingskampen uit de Tweede Wereldoorlog. Contrastrijker kan haast niet: Krakau, een prachtige stad met een rijk verleden en indrukwekkende architectuur tegenover de overblijfselen van de Holocaust in Oswiczim.

In Krakau kijk je je ogen uit:

Krakau en Auschwitz, een tegenstelling die beklijft.

Bewust hebben wij gekozen ook een reis naar Krakau aan te bieden. Wie Krakau zegt, zegt Auschwitz en Birkenau, twee concentratie- en vernietigingskampen in bezet Polen, die u op een indringende manier confronteren met de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en Nazi Duitsland. Met name op zaterdag, wanneer we beide kampen bezoeken met een Nederlandstalige gids, is deze reis vanzelfsprekend van een ingetogen karakter. Er is voldoende tijd voor reflectie en de ervaring leert dat juist dan een gezelschap van gelijkgestemden zijn waarde bewijst.

Maar we brengen ook een bezoek aan de fraaie bezienswaardigheden van Krakau zelf. En we logeren in een perfect hotel, genieten een privé-pianorecital en gaan ook op niveau dineren. Van donderdag 14 t/m zondag 17 februari 2019, onder mijn persoonlijke leiding. All-inclusive en van een hoog niveau. Klik HIER voor het complete programma.