Georgië – Tbilisi, Speciale – ingelaste – Tour.

“Tbilisi, The Secret Germ of Europe”.

Duur: 6 dagen
Maandag 7 t/m zaterdag 12 oktober 2019
Prijs per persoon: 2350,- obv 2 personen. Van begin tot eind All-inclusive.

“The Secret Gem of Europe” is een mooie quote van het chique magazine Vogue als we over Georgië spreken. Want zowel de stad Tbilisi als het land zelf zal u zeer verbazen. Deze reis evenwel kunnen we eerder betitelen als “The Secret Germ of Europe” want in deze reis staat, naast natuurlijk aandacht voor de stad Tbilisi en de prachtige wijnlanden aan de voet van de Kaukasus, met name een bezoek aan het G. Eliava Institute of Bacteriophages, Microbiology and Virology in Tbilisi centraal met ontvangst en explicatie door de directeur en uitgebreide toelichting en ontmoetingen met ‘wonderbaarlijk’ genezen patiënten en een rondetafelgeprek met artsen en onderzoekers.

Het G. Eliava Instituut in Tbilisi wordt beschouwd als hét centrum wereldwijd voor Fagen Research en Fagen Therapie. “The Phage Intitute provides an effective treatment solution for patients who have bacterial infections that are difficult / non-healing, chronic, drug-resistant or do not otherwise respond to conventional antibiotic therapies”.

Download HIER het complete programma van deze unieke reis !

Voor het medisch-wetenschappelijk deel van deze reis ligt de leiding in handen van Rob Davits, uroloog ETZ Tilburg en voor het culinair/historisch deel in Tbilisi en de klassieke wijnstreek van Georgië van de reis: Gijs van Bilsen en John Graham PhD. Voor deze reis worden met name medisch specialisten uitgenodigd.