Groepsreis Nieuwe Stijl naar Reims Champagne Epernay

 
Nu het weer mag en de hotels en restaurants weer open zijn gegaan, pakken we de draad weer op en gaan we “het leven vieren”…om te beginnen in Reims! Wees er snel bij en neem een vrijblijvende optie.

Met een goed glas champagne, een perfect hotel, een aantrekkelijk en goed doordacht programma, lichte lunches en diners met champagne en prachtige wijnen en op maandagavond een excellent diner bij Le Parc Les Crayères, 2-sterren Michelin. Oh ja, en misschien wel het belangrijkste….mét een select gezelschap van ‘gelijkgestemden, die het goede gewend zijn’.

 
Reisinformatie Groepsreis Reims “Nieuwe Stijl”
Download HIER het complete programma(*)

-drie nachten/vier dagen genieten in Reims -Champagnestreek
-wanneer: zondag 6 t/m wo. 9 september 2020
-vervoer heen en terug: eigen auto (**)
-vervoer ter plaatse: eigen auto; soms optioneel luxe bus (*)
-verblijf (*): in Hostellerie La Briqueterie*****, Vinay

-bezoek aan Champagne Pommery, Launois en/of Bollinger
-minimum/maximum aantal deelnemers: 12/20
-begeleiding: Gijs van Bilsen, Registervinoloog
-all-inclusive, o.a. 2 lunches en 3 diners met mooie wijnen
-prijskaartje: 1750,- per persoon obv een 2-persoonskamer
-eenpersoonstoeslag 525,- U heeft exact eenzelfde luxe kamer.

(*) Vanzelfsprekend zullen tijdens reis en verblijf alle nieuwe voorschriften m.b.t. veiligheid worden gerespecteerd.
(**) Alleengaanden kunnen met Gijs van Bilsen meerijden naar Reims en terug naar huis. Bij voldoende belangstelling kan zelfs met inachtneming van (*) een luxe bus(je) worden gechartered.

U hoeft voor deze reis geen aanbetaling te doen maar pas twee weken voor vertrek de volledige reissom. Wordt de reis toch geannuleerd, dan ontvangt u uw betaling in zijn geheel terug.

Kathedraal|Premier & Grand Cru|Epernay|Dom Perignon|Les Crayères

 
U rijdt op eigen gelegenheid naar het dorpje Pierry, net ten zuiden van Epernay, waar we elkaar ontmoeten op zondagmiddag 6 september (of hopelijk veel eerder) tussen 15.00 en 16.00 uur bij Chateau de Pierry, waar vanzelfsprekend een heerlijk glas champagne wacht en een paar heerlijke hapjes.
Om 17.00 uur rijden we naar Hostellerie La Briqueterie***** in Vinay, nauwelijks 10 minuten verder de wijngaarden in. Daar logeren we drie nachten…én daar dineren we ook twee keer à la carte, grote klasse!

Het dagprogramma dat ik heb gemaakt, voldoet natuurlijk geheel aan de nieuwe eisen van veiligheid en sociale hygiëne en biedt u alles wat u van mij gewend bent. U mag desgewenst ook een dag(deel) uw eigen plan trekken. En natuurlijk kunt u ook een dag eerder arriveren en/of een dag later terugrijden; dat regel ik met plezier voor u.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”


Exclusieve reizen in gezelschap – Carpe diem! Vraag HIER meer info aan

 
Bovenstaande reis is aangeboden op basis van “Open intekening” van zondag t/m woensdag. U kunt deze reis ook heerlijk privé of met enkele goede vrienden maken of met een besloten gezelschap -minimaal 8 personen- op een andere datum, onder mijn persoonlijke leiding en met eventuele aanpassingen die u wenst. Informeer naar de mogelijkheden; ze zijn legio.