Groepsreis Nieuwe Stijl naar Reims Champagne Epernay

 
Hier hebben we lang naar uitgezien!! Wees er snel bij en ga mee genieten in Reims!

Met een goed glas champagne, een prima hotel in het centrum van Reims, een aantrekkelijk en goed doordacht programma, lichte lunches en diners met champagne en prachtige wijnen en een excellent slotdiner. Oh ja, en misschien wel het belangrijkste….mét een select gezelschap van ‘gelijkgestemden, die het goede gewend zijn’.
 

Reisinformatie Groepsreis Reims “Nieuwe Stijl”

Onder leiding van Gijs van Bilsen zelf; u komt als kenner terug!
 
Programma en aanbod in het kort. (Download HIER de PDF-versie van dag tot dag)
-drie nachten/vier dagen genieten in Reims -Champagnestreek
-van zondag 5 t/m woensdag 8 september
-vervoer heen en terug: eigen auto (*)
-vervoer ter plaatse: luxe bus maar u mag ook zelf rijden, hetgeen dan netjes met u wordt verrekend.
-verblijf: Best Western Hotel De la Paix ****, centrum Reims.
-bezoek aan Champagne Pommery, Launois en Bollinger
-minimum/maximum aantal deelnemers: 8/14
-begeleiding: Gijs van Bilsen, Registervinoloog, u komt als champagnekenner terug!
-all-inclusive, o.a. 3 lunches en 3 diners met mooie wijnen
-prijskaartje: 1850,- per persoon obv een 2-persoonskamer
-eenpersoonstoeslag 330,-
 
Zoals vermeld is vervoer ter plaatse met een luxe bus. U mag echter ook met eigen vervoer naar diverse afspraken en bezoeken rijden; wij verrekenen dat dan netjes met u.

Vanzelfsprekend zullen tijdens reis en verblijf alle nieuwe voorschriften m.b.t. veiligheid worden gerespecteerd.
(*) Alleengaanden kunnen met Gijs van Bilsen meerijden naar Reims en terug naar huis. Bij voldoende belangstelling kan zelfs een luxe bus(je) worden gechartered. (impliceert extra prijskaartje)

Deze reis is ‘refundable’ dat wil zeggen: wordt de reis om “Covid-19-redenen” geannuleerd, dan ontvangt u uw (aan)betaling in zijn geheel terug.
 

Kathedraal|Premier & Grand Cru|Epernay|Dom Perignon|Les Crayères

 
U rijdt op eigen gelegenheid naar Reims, waar u vanaf 15.00 uur kunt inchecken in het hotel. Een eerste kennismaking met Reims Centre doet u op eigen gelegenheid op onder het genot van een glaasje champagne op een van de vele terrasjes, vlak bij het hotel. Om 19.00 – 19.30 uur ontmoeten we elkaar in de gezellige champagne-bar van het hotel. We gaan te voet naar restaurant Coté Cuisine (300 meter) voor een heerlijk diner.

Op maandag en dinsdag staat een bezoek aan Champagne Launois gepland in Mesnil-sur-Oger, ten zuiden van Reims, een exclusieve ontvangst bij BOLLINGER en een bezoek aan Champagne POMMERY. Gezamenlijk vervoer op deze dagen is geregeld maar u mag natuurlijk ook zelf daarheen rijden; een nette verrekening wordt dan met u geregeld.
 
Natuurlijk staan we even stil bij de Abdij van Hautvillers (Dom Perignon) en wandelen we over Le Boulevard du Champagne in Epernay. En er is zowaar ook af en toe wat vrije tijd.
 
Inbegrepen is het diner op zondagavond, lunch en diner op maandag, lunch en diner op dinsdag en lunch op woensdag, vanzelfsprekend inclusief mooie wijnen.
 
Het dagprogramma dat ik heb gemaakt, voldoet natuurlijk geheel aan de nieuwe eisen van veiligheid en sociale hygiëne en biedt u alles wat u van mij gewend bent. U mag desgewenst ook een dag(deel) uw eigen plan trekken. En natuurlijk kunt u ook een dag eerder arriveren en/of een dag later terugrijden; dat regel ik met plezier voor u.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”


Exclusieve reizen – Reizen in goed gezelschap – Carpe diem!

 
Bovenstaande reis is aangeboden op basis van “Open intekening” van zondag t/m woensdag. U kunt deze reis ook heerlijk privé of met enkele goede vrienden maken of met een besloten gezelschap -minimaal 8 personen- op een andere datum, onder mijn persoonlijke leiding en met eventuele aanpassingen die u wenst. Informeer naar de mogelijkheden; ze zijn legio.