Groepsreis Dresden “Florence aan de Elbe”

 
Dresden, het “Florence aan de Elbe” staat bol van imposante architectuur, zoals Semperoper, het Zwingerpaleis, Das Grünes Gewölbe en natuurlijk de in volle glorie herrezen Mariakerk, Die Frauenkirche.

Volledig verwoest in februari 1945, vormde de ruïne van deze kerk bijna 50 jaar lang de macabere getuige van een verwoestend bombardement. dat Dresden volledig in de as legde. In 1994 is -met internationale financiering- de herbouw ter hand genomen en in 2005 is Die Frauenkirche feestelijk opgeleverd.
Met een professionele gids gaan we deze stad uitgebreid bezoeken en tevens genieten we een avond in de majestueuze Semperoper, een van Europa’s mooiste operagebouwen.

Het programma dat ik heb gemaakt, voldoet natuurlijk geheel aan de nieuwe eisen van veiligheid en sociale hygiëne, zoals dat in onze maatschappij gebruikelijk is geworden.
Lees HIER (binnenkort) alles over deze 5-daagse reis van woensdag 2 t/m zondag 6 juni 2021.

Frauenkirche|Semperoper|Albertinum|Zwingerpalais|Grünes Gewölbe

 
   Groepsreis Dresden
– wanneer: woensdag 2 t/m zondag 6 juni 2021
– vervoer heen en terug: per vliegtuig
– vervoer ter plaatse: per luxe bus
– all-inclusive, o.a. 3 lunches en 4 diners
– verblijf in Steigenberger ****Hotel
– diverse dagdelen/-programma’s, inclusief
– uitvoering in de Semperoper en
– ontvangst op Weingut Schloss Hoflössnitz
– minimum/maximum aantal deelnemers: 12/20
– begeleiding: Gijs van Bilsen, Registervinoloog
– prijs, all-inclusive: ……. per persoon op basis van een tweepersoons kamer. (volgt a.s.a.p.) Toeslag alleengaanden …… waarbij zij aangetekend dat u exact dezelfde luxe kamer heeft.

Het leven kan goed zijn!      Exclusieve reizen in gezelschap – Carpe diem!

 

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”

 
Het ligt voor de hand dat onze samenleving blijvend verandert door de aanwezigheid van het Covid-19 virus. Hopelijk wordt er een vaccinatie tegen gevonden en ontwikkeld. Vanzelfsprekend zal ook deze reis – zowel tijdens de reis als ook het verblijf en het hele programma – georganiseerd worden met respect voor alle nieuwe regels die van overheidswege worden geadviseerd cq opgelegd in het kader van de volksgezondheid.