Geheel verzorgde Groepsreis naar Dresden

Dresden is een van de mooiste steden van Duitsland

 
Dresden, het “Florence aan de Elbe” staat bol van imposante architectuur. Denk aan de Semperoper, het Zwingerpaleis, Das Grünes Gewölbe en natuurlijk de in volle glorie herrezen Mariakerk, Die Frauenkirche.

Volledig verwoest in februari 1945, vormde de ruïne van deze kerk bijna 50 jaar lang de macabere getuige van een verwoestend bombardement, dat Dresden volledig in de as legde. In 1994 is -met internationale financiering- de herbouw ter hand genomen en in 2005 is Die Frauenkirche feestelijk opgeleverd.
Met een professionele gids gaan we deze stad uitgebreid bezoeken. En natuurlijk genieten we een avond in de majestueuze Semperoper, een van Europa’s mooiste operagebouwen.

Het programma dat ik heb gemaakt, voldoet geheel aan de nieuwe eisen van veiligheid en sociale hygiëne, zoals dat in onze maatschappij gebruikelijk is geworden.
 

Frauenkirche|Semperoper|Albertinum|Zwingerpalais|Grünes Gewölbe

Vraag het volledige programma van deze Groepsreis naar Dresden aan

 
– wanneer: woensdag 9 t/m zondag 13 juni 2021
– vervoer heen en terug: per vliegtuig
– vervoer ter plaatse: per luxe bus
– all-inclusive, o.a. 3 lunches en 4 diners
– verblijf in Westin Bellevue ****Hotel
– diverse dagdelen/-programma’s, inclusief
– uitvoering in de Semperoper en
– ontvangst op Weingut Schloss Hoflössnitz
– minimum/maximum aantal deelnemers: 12/20
– begeleiding: Gijs van Bilsen, Registervinoloog
– prijs, all-inclusive: 2350,- per persoon op basis van een tweepersoons kamer. Toeslag alleengaanden 480,- waarbij zij aangetekend dat u exact dezelfde luxe kamer heeft.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”

 

Exclusieve reizen – Reizen in goed gezelschap – Carpe diem!

 
Bovenstaande reis is aangeboden op basis van “Open Intekening” van woensdag 9 t/m 13 zondag juni. U kunt deze reis ook heerlijk privé of met enkele goede vrienden maken of met een besloten gezelschap – minimaal 8 personen – op een andere datum, onder mijn persoonlijke leiding en met eventuele aanpassingen die u wenst. Informeer naar de mogelijkheden; ze zijn legio.