Geheel verzorgde Groepsreis naar Dresden

Met aandacht voor kunst, cultuur, historie, stijl en muziek. Een stad die u niet mág missen

Dresden, een van de mooiste steden van Duitsland

Dresden, het “Florence aan de Elbe” staat bol van imposante architectuur. Denk aan de Semperoper, het Zwingerpaleis en Das Grünes Gewölbe. Maar natuurlijk ook aan de Mariakerk, Die Frauenkirche. Een exclusieve en stijlvolle groepsreis voor mensen die het goede gewend zijn; onder mijn persoonlijke leiding.

Volledig verwoest in februari 1945, vormde de ruïne van deze kerk bijna 50 jaar lang de macabere getuige van het verwoestend bombardement op Dresden. In 1994 is de herbouw ter hand genomen en in 2005 is Die Frauenkirche feestelijk opgeleverd. Met een professionele Nederlandstalige gids -academisch geschoold – gaan we deze stad uitgebreid bezoeken. En natuurlijk genieten we een avond in de majestueuze Semperoper, een van Europa’s mooiste operagebouwen.

Het programma dat ik heb gemaakt, voldoet geheel aan de nieuwe eisen van veiligheid en sociale hygiëne, zoals dat in onze maatschappij gebruikelijk is geworden. Het laat u in vijf dagen stijlvol kennismaken met een van de mooiste steden van Duitsland. Wij sturen het u met plezier toe.

Frauenkirche|Semperoper|Albertinum|Zwingerpalais|Grünes Gewölbe

Vraag het volledige programma van deze Groepsreis naar Dresden aan!

– vervoer heen en terug: per vliegtuig
– vervoer ter plaatse: per luxe bus
– all-inclusive, o.a. 3 lunches en 4 diners
– verblijf in Westin Bellevue ****Hotel
– diverse dagdelen/-programma’s, inclusief
– uitvoering in de Semperoper en
– ontvangst op Weingut Schloss Hoflössnitz
– minimum/maximum aantal deelnemers: 12/20
– begeleiding: Gijs van Bilsen, Registervinoloog
– prijs, all-inclusive: 2350,- per persoon op basis van een tweepersoons kamer. Toeslag alleengaanden 480,- waarbij zij aangetekend dat u exact dezelfde luxe kamer heeft.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”


Exclusieve reizen – Reizen in goed gezelschap – Carpe diem!

Bovenstaande reis werd aangeboden als groepreis met ‘Open intekening’. U kunt deze reis natuurlijk ook heerlijk privé of met enkele goede vrienden maken of met een besloten gezelschap op een andere datum, desgewenst onder mijn persoonlijke leiding en met eventuele aanpassingen die u wenst. Informeer naar de mogelijkheden; ze zijn legio.