Groepsreis Nieuwe Stijl naar Beaune, Bourgogne

“Leven als God in Frankrijk” moet wel haast een uitdrukking zijn die in Bourgondië is bedacht. Misschien de mooiste wijnen ter wereld vinden hun oorsprong in de Bourgogne. Ook de Bourgondische keuken is van een gelijkwaardig hoog niveau. Daarvan gaan we met volle teugen genieten, onder mijn persoonlijke leiding. Gaat u mee?

Reisschema Groepsreis Bourgogne “Nieuwe Stijl”

Korte weergave programma en inhoud:
-vier nachten/vijf dagen genieten in Beaune – Côte d’Or
-wanneer: in overleg
-vervoer heen en terug: eigen auto
-vervoer ter plaatse: luxe bus, maar u mag ook zelf rijden.
-verblijf in hotel La Belle Epoque**** met up-grade als u wenst naar Le Cèdre***** of zelfs Hostellerie Levernois*****
-bezoek aan Chanson Père & Fils, Joseph Drouhin, Chateau de Meursault en een paar kleine wijnboeren
-lunch bij Bastion de Chanson en Le Montrachet in Puligny

-all-inclusive, onder andere 3 lichte lunches en 4 diners, natuurlijk met de mooiste Bourgognewijnen.
-prijskaartje: 1950,- p.p. obv een 2-persoonskamer in Hotel La Belle Epoque**** (Le Cèdre**** of Levernois***** op aanvraag)
-eenpersoonstoeslag op aanvraag.

Vanzelfsprekend zullen tijdens reis en verblijf alle nieuwe voorschriften m.b.t. veiligheid worden gerespecteerd.
Alleengaanden kunnen met Gijs van Bilsen meerijden naar Beaune en terug naar huis. Bij voldoende belangstelling kan zelfs een luxe bus worden gechartered.

Deze exclusieve reizen in gezelschap “Nieuwe Stijl” zijn geheel ‘refundable’. Dat houdt in dat u uw (aan)betaling in zijn geheel terug krijgt als de reis onverhoopt om “Covid-19-redenen” wordt geannuleerd.

Montrachet| Chanson| Joseph Drouhin|Hospices de Beaune|Levernois

U reist op zondag zelf naar Beaune, waar u in de namiddag arriveert en uw intrek neemt in het hotel van uw keus. We ontmoeten elkaar bij het apéritief dat geschonken wordt voorafgaand aan het diner in een Restaurant in Beaune Centre.

De komende dagen zijn we onder meer te gast bij Maison Joseph Drouhin en Chanson Père et Fils, beide hoog aangeschreven Bourgognehuizen, die grote kelders in het centrum van Beaune bezitten. Bij Chanson worden we zelfs op een heerlijke lunch getrakteerd.

We gaan naar Clos de Vougeot en maken een wandeling langs de hoogst geklasseerde wijngaarden ter wereld als La Romanée, Richebourg en Romanée-Conti, onder leiding van Daniel Wilmot (Belg) eigenaar van Domaine Sirugue in Vosne-Romanée, waarvan we ook nog wel een glaasje zullen drinken.
De mooiste witte wijnen op Chateau de Meursault gaan we proeven en we genieten meermalen van de verfijnde Bourgondische keuken.
Donderdagochtend nemen we weer afscheid van elkaar. U bent gepromoveerd “Van Leek tot Kenner”.

Het programma dat ik heb gemaakt, voldoet natuurlijk geheel aan de nieuwe eisen van veiligheid en sociale hygiëne en biedt u alles wat u van mij gewend bent. Het staat u overigens vrij om een dag of dagdeel uw eigen plan te trekken en bijvoorbeeld lekker te gaan golfen. Vanzelfsprekend kunt u ook een dag eerder arriveren en/of een dag later terugrijden; dat regel ik met plezier voor u.

Het leven kan goed zijn!      Exclusieve reizen in gezelschap – Carpe diem!


Impressie van de Soirée van het Chapitre des Chévaliers de Tastevin op het vermaarde Clos de Vougeot.

Bovenstaande reis werd aangeboden als groepsreis op basis van “Open Intekening” in september 2022. U kunt deze reis ook heerlijk privé of met enkele goede vrienden maken of met een besloten gezelschap of wellicht zelfs uw managementteam op een andere datum, zelfstandig of desgewenst onder mijn persoonlijke leiding en met eventuele aanpassingen. Informeer naar de mogelijkheden; ze zijn legio.