Groepsreis Nieuwe Stijl naar Beaune, Bourgogne

 
Nu het weer mag en de hotels en restaurants weer open zijn gegaan, pakken we de draad weer op en gaan we “het leven vieren”…in de Bourgogne! Wees er snel bij en neem een vrijblijvende OPTIE! Een prachtige reis op het hoogste niveau van luxe, service en comfort. Een reis om naar uit te kijken!
 
“Leven als God in Frankrijk” moet wel haast een uitdrukking zijn die in Bourgondië is bedacht. Misschien wel de mooiste wijnen ter wereld vinden hier hun oorsprong en de Bourgondische keuken is van een gelijkwaardig niveau. Daarvan gaan we met volle teugen genieten, onder mijn persoonlijke leiding.
 
 
Reisinformatie Groepsreis Bourgogne “Nieuwe Stijl”
Download HIER het complete programma

-vier nachten/vijf dagen genieten in Beaune – Côte d’Or
-wanneer: wo.16 t/m zo. 20 sept. (OF zoveel eerder mogelijk)
-vervoer heen en terug: eigen auto (**)
-vervoer ter plaatse: eigen auto; 1x optioneel luxe bus (*)
-verblijf (*): in Hostellerie Levernois***** (1 ster Michelin)
-Chanson Père & Fils, Joseph Drouhin, Chateau de Meursault
-lunch bij Bastion de Chanson en Le Montrachet in Puligny
-minimum/maximum aantal deelnemers 12/20

-all-inclusive, o.a. 3 lichte lunches en 4 diners
-prijskaartje: 2350,- per persoon obv een 2-persoonskamer
-eenpersoonstoeslag 760,- U heeft exact eenzelfde luxe kamer
-optioneel: deelname aan het “Chapitre de la Confrérie des Chévaliers de Tastevin du Clos de Vougeot” op vrijdagavond. (meerprijs 290,- PP, zie het programma))

(*) Vanzelfsprekend zullen tijdens reis en verblijf alle nieuwe voorschriften m.b.t. veiligheid worden gerespecteerd.
(**) Alleengaanden kunnen met Gijs van Bilsen meerijden naar Beaune en terug naar huis. Bij voldoende belangstelling kan zelfs een luxe bus(*) worden gechartered.

U hoeft voor deze reis geen aanbetaling te doen maar pas twee weken voor vertrek de volledige reissom. Wordt de reis toch geannuleerd, dan ontvangt u uw betaling in zijn geheel terug.
 

Montrachet| Chanson| Joseph Drouhin|Hospices de Beaune|Levernois

 
U reist op woensdag zelf naar Beaune, waar we elkaar in de namiddag ontmoeten bij Hostellerie Levernois*****, prachtig gesitueerd buiten Beaune, in het dorpje Levernois, met alle comfort die u zich wensen kunt.
Dit stijlvolle hotel biedt heerlijk de ruimte, die tegenwoordig wenselijk is en rustieke entourage om een paar sublieme dagen door te brengen. Daar verblijven we 4 nachten en daar genieten we ’s avonds, na een mooi dagprogramma, nog een licht diner; grote klasse; * Michelin.
We zijn te gast bij Joseph Drouhin en Chanson Père et Fils, beide hoog aangeschreven Bourgognehuizen, die meer dan één ha. kelders in het centrum van Beaune bezitten.
 
We gaan naar Clos de Vougeot en maken een wandeling door de hoogst geklasseerde wijngaarden ter wereld als La Romanée, Richebourg en Romanée-Conti.
De mooiste witte wijnen op Chateau de Meursault gaan we proeven en we genieten meermalen van de verfijnde Bourgondische keuken.
Zondagochtend nemen we weer afscheid van elkaar. U bent gepromoveerd “Van Leek tot Kenner”.
 
Het programma dat ik heb gemaakt, voldoet natuurlijk geheel aan de nieuwe eisen van veiligheid en sociale hygiëne en biedt u alles wat u van mij gewend bent. Het staat u overigens vrij om een dag of dagdeel uw eigen plan te trekken en bijvoorbeeld lekker te gaan golfen op de belendende baan van Levernois. Vanzelfsprekend kunt u ook een dag eerder arriveren en/of een dag later terugrijden; dat regel ik met plezier voor u.

Het leven kan goed zijn!      Exclusieve reizen in gezelschap – Carpe diem!


Impressie van de Soirée van het Chapitre des Chévaliers de Tastevin op het vermaarde Clos de Vougeot dat optioneel wordt aangeboden op vrijdagavond 18 september. Lees er meer over in het complete programma.

Exclusieve reizen – Reizen in goed gezelschap – Carpe diem!

 
Bovenstaande reis is aangeboden op basis van “Open Intekening” van woensdag t/m zondag. U kunt deze reis ook heerlijk privé of met enkele goede vrienden maken of met een besloten gezelschap – minimaal 8 personen – op een andere datum, onder mijn persoonlijke leiding en met eventuele aanpassingen die u wenst. Informeer naar de mogelijkheden; ze zijn legio.