Groepsreis Nieuwe Stijl naar Normandië

 
Nu het weer mag en de hotels en restaurants weer open zijn gegaan, pakken we de draad weer op en gaan we “het leven vieren”…in Normandië! Van zondag 26 tm donderdag 30 juli. Gaat u mee?

Wellicht al jaren op uw verlanglijstje: Normandië en zijn indrukwekkende geschiedenis van ’s werelds grootste invasie ooit! Dan moet u écht een keer gaan. Onder mijn persoonlijke leiding en mét een professionele gids ter plaatse.

Reisinformatie Groepsreis Normandië “Nieuwe Stijl”
Download HIER het complete programma (*)

-vier nachten/vijf dagen genieten in Normandië
-wanneer: datum zondag donderdag 26 tm 30 juli
-vervoer heen en terug: uw eigen auto (**)
-vervoer ter plaatse: uw eigen auto.
-verblijf (*): in ***** Hotel d’Audrieu (Relais & Chateaux)

-Amerikaanse oorlogskerkhof in Colleville sur Mer en het
-sobere Duitse oorlogskerkhof in La Cambe
-bezoek aan Bayeux en Tappisterie de Bayeux en
-aan Chateau du Brueil, Calvados
-minimum/maximum aantal deelnemers 12/20
-alle entreegelden en tips
-all-inclusive, o.a. 3 lunches en 4 diners met mooie wijnen
-prijs, all-inclusive: 2150,- per persoon obv een 2-persoonskamer
-eenpersoonstoeslag 820,- U heeft exact eenzelfde luxe kamer

(*) Vanzelfsprekend zullen tijdens reis en verblijf alle nieuwe voorschriften m.b.t. veiligheid worden gerespecteerd.
(**) Alleengaanden kunnen met Gijs van Bilsen meerijden en terug naar huis. Bij voldoende belangstelling kan zelfs een luxe bus(*) worden gechartered.

U hoeft voor deze reis geen aanbetaling te doen maar pas twee weken voor vertrek de volledige reissom. Wordt de reis toch geannuleerd, dan ontvangt u uw betaling in zijn geheel terug.

Pointe du Hoc|Caen |Arromanches|Omaha Beach-Utah Beach |Bayeux

 
U reist op zondag zelf naar Normandië, waar we elkaar in de namiddag ontmoeten bij Chateau d’Audrieu*****, gesitueerd tussen Caen en Bayeux.

Daar verblijven we 4 nachten en daar dineren we ’s avonds, na een mooi dagprogramma ook; grote klasse! Donderdagochtend nemen we weer afscheid van elkaar.

We staan stil in Arromanches, bij Pointe du Hoc en op het imposante Amerikaanse oorlogskerkhof in Colleville-sur-Mer en het sobere Duitse in La Cambe. Natuurlijk maken we een strandwandeling langs Omaha Beach en Utah Beach en halen we de geschiedenis op in diverse invasiemusea. Oh ja, wie Normandië zegt, zegt ook meteen Fruits de Mer; verser dan hier zult u geen oester vinden.

Het programma dat ik heb gemaakt, voldoet natuurlijk geheel aan de nieuwe eisen van veiligheid en sociale hygiëne en biedt u alles wat u van mij gewend bent.
Het staat u overigens vrij om een dag of dagdeel uw eigen plan te trekken en bijvoorbeeld lekker te gaan golfen op de baan van Arromanches. Vanzelfsprekend kunt u ook een dag eerder arriveren en/of een dag later terugrijden; dat regel ik met plezier voor u.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”


Exclusieve reizen in gezelschap – Carpe diem! Vraag HIER meer info aan

 
Bovenstaande reis is aangeboden op basis van “Open Intekening” van zondag t/m donderdag. U kunt deze reis ook heerlijk privé of met enkele goede vrienden maken of met een besloten gezelschap -minimaal 8 personen- op een andere datum, onder mijn persoonlijke leiding en met eventuele aanpassingen die u wenst. Informeer naar de mogelijkheden; ze zijn legio.