Groepsreis Nieuwe Stijl naar Normandië

 
Wellicht staat deze bestemming al jaren op uw verlanglijstje. Normandië en zijn indrukwekkende geschiedenis van ’s werelds grootste invasie ooit! Dan moet u écht een keer gaan. Onder mijn persoonlijke leiding en mét een professionele gids ter plaatse. Van zondag 14 t/m donderdag 18 november.

Reisinformatie Groepsreis Normandië “Nieuwe Stijl”
Download HIER het complete programma

-vier nachten/vijf dagen genieten in Normandië
-wanneer: zondag 14 t/m donderdag 18 november
-vervoer heen en terug: uw eigen auto
-vervoer ter plaatse: luxe bus, tenzij u liever zelf rijdt. Een nette verrekening zal met u worden getroffen.
-verblijf in Chateau La Chenevière***** inclusief diner.

-Amerikaanse oorlogskerkhof in Colleville sur Mer en het
-sobere Duitse oorlogskerkhof in La Cambe
-bezoek aan Bayeux en Tapisserie de Bayeux en
-aan Chateau du Brueil, Calvados
-minimum/maximum aantal deelnemers 12/20
-alle entreegelden en tips
-all-inclusive, o.a. 3 lunches en 4 diners met mooie wijnen
-prijs, all-inclusive: 2390,- per persoon obv een 2-persoonskamer
-eenpersoonstoeslag 620,- U heeft exact eenzelfde luxe kamer

Vanzelfsprekend zullen tijdens reis en verblijf alle nieuwe voorschriften m.b.t. veiligheid worden gerespecteerd.
Alleengaanden kunnen met Gijs van Bilsen meerijden en terug naar huis. Bij voldoende belangstelling kan zelfs een luxe bus worden gechartered.

Deze reis is vanzelfsprekend volledige ‘Refundable’. Als de reis toch wordt geannuleerd om Covid-19 redenen, dan ontvangt u uw (aan)betaling in zijn geheel terug.
 
 

Pointe du Hoc|Caen |Arromanches|Omaha Beach-Utah Beach |Bayeux

 
U reist op zondag zelf naar Normandië, waar we elkaar in de namiddag ontmoeten bij Chateau La Chenevière, gesitueerd ten zuiden van Bayeux.

Daar verblijven we 4 nachten en daar dineren we elke avond, na een mooi dagprogramma; grote klasse! Donderdagochtend nemen we weer afscheid van elkaar.

We staan stil in Arromanches, bij Pointe du Hoc en op het imposante Amerikaanse oorlogskerkhof in Colleville-sur-Mer en het sobere Duitse in La Cambe. Natuurlijk maken we een strandwandeling langs Omaha Beach en Utah Beach en halen we de geschiedenis op in diverse invasiemusea. Oh ja, wie Normandië zegt, zegt ook meteen Fruits de Mer; verser dan hier zult u geen oester vinden.

Het programma dat ik heb gemaakt, voldoet geheel aan de nieuwe eisen van veiligheid en sociale hygiëne en biedt u alles wat u van mij gewend bent. Ook hebben we een professionele gids ter plaatse gedurende de gehele reis.
Als u graag een middag wilt gaan golfen op de baan van Arromanches dan is dat natuurlijk mogelijk. Vanzelfsprekend kunt u ook een dag eerder arriveren en/of een dag later terugrijden; dat regel ik met plezier voor u.

Exclusieve reizen in goed gezelschap

 

Bovenstaande reis is aangeboden op basis van “Open Intekening” van zondag 14 t/m donderdag 18 november. U kunt deze reis ook heerlijk privé of met enkele goede vrienden maken of met een besloten gezelschap op een andere datum, desgewenst onder mijn persoonlijke leiding (minimaal 6 personen) en met eventuele aanpassingen die u wenst. Informeer naar de mogelijkheden; ze zijn legio.