Geheel verzorgde reis California, Las Vegas, San Francisco

Exclusieve rondreis met alle ‘Gijs-van-Bilsen-ingrediënten’ die u gewend bent

 
Als het weer mag en veilig is om te reizen, dan pakken we de draad weer op en gaan we de voorgenomen groepsreis naar de USA-Californië-Las Vegas-Napa & Sonoma Valley-San Francisco etc.etc. opnieuw optuigen.

Duur van deze reis is 14 dagen. Voorgenomen data: nog nader te bepalen, hopelijk in het najaar van 2021 en anders voorjaar 2022.

Kom HIER reeds in de stemming met het complete programma.

Napa & Sonoma Valley Yosemite Valley Grand Canyon Carmel by the sea

 
Prijs per persoon bedroeg voor oktober 2020: 11.990,-  obv twee personen, waarbij alles is inbegrepen als in het programma vermeld. En de eenpersoonstoeslag*  was 3880,- Een nieuw prijskaartje zal tevens het licht zien.

Onvergetelijke rondreis door Californië USA, met alle Gijs van Bilsen ingrediënten, die u gewend bent. Een aaneenschakeling van hoogtepunten met ook voldoende vrije tijd. Las Vegas – Grand Canyon met privé vliegtuig en -helikopter – Yosemite Valley – Napa & Sonoma Valley -San Francisco – Carmel by the Sea – Pebble Beach. Prachtige hotels, een weloverwogen programma, ongetwijfeld een select gezelschap, perfecte hotels en natuurlijk goed verzorgde lichte lunches en diners met fantastische Californische wijnen!

U bent van harte welkom om mee te gaan. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst gehonoreerd en er kunnen maximaal 18 mensen mee. Vanzelfsprekend kunt u uw reis verlengen; met genoegen zijn wij u daarbij desgewenst van dienst.

*U bent als alleengaande van harte welkom om deze reis mee te maken. U heeft gegarandeerd dezelfde luxe en comfort als een aangeboden tweepersoonskamer; het enige verschil is dat u deze alleen gebruikt.
 

Het leven kan goed zijn!      Exclusieve reizen in gezelschap – Carpe diem!