Groepsreis Californië – USA

 
Als het weer mag en veilig is om te reizen, dan pakken we de draad weer op en gaan we de voorgenomen reis naar de USA-Caifornië-Las Vegas-Napa & Sonoma Valley-San Francisco etc.etc. opnieuw optuigen.

Duur van deze reis is 14 dagen
Voorgenomen data: nog nader te bepalen in het voorjaar van 2021.

Prijs per persoon bedroeg voor oktober 2020: 11.990,-  obv twee personen, waarbij alles is inbegrepen als in het programma vermeld. En de eenpersoonstoeslag*  was 3880,- Een nieuw prijskaartje zal tevens het licht zien.

Onvergetelijke rondreis door Californië USA, met alle Gijs van Bilsen ingrediënten, die u gewend bent. Een aaneenschakeling van hoogtepunten met ook voldoende vrije tijd. Las Vegas – Grand Canyon met privé vliegtuig en -helikopter – Yosemite Valley – Napa & Sonoma Valley -San Francisco – Carmel by the Sea – Pebble Beach. Prachtige hotels, een weloverwogen programma, ongetwijfeld een select gezelschap, perfecte hotels en natuurlijk goed verzorgde lichte lunches en diners met fantastische Californische wijnen!

Vraag het complete, uitgewerkte programma aan!
U bent van harte welkom om mee te gaan. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst gehonoreerd en er kunnen maximaal 18 mensen mee. Vanzelfsprekend kunt u uw reis verlengen; met genoegen zijn wij u daarbij desgewenst van dienst.

*U bent als alleengaande van harte welkom om deze reis mee te maken. U heeft gegarandeerd dezelfde luxe en comfort als een aangeboden tweepersoonskamer; het enige verschil is dat u deze alleen gebruikt.