Verleden-Heden-Toekomst

Verleden-Heden-Toekomst…

Mijn roots liggen in de Wijnhandel, waaruit de mooiste reizen zijn voortgekomen. Het Heden brengt mij terug bij “Wijn met een knipoog naar meer…”. En de Toekomst……

“Ons is seker jij sal straks jou vakansie hiltemal gerus en baie bly geniet”.

En…ALS we straks weer reizen kunnen, dan máken we er iets heel bijzonders van!”.

Verleden

De eerste reis die ik organiseerde was in 1992 naar Bordeaux, where else! Een èchte wijnreis! Met de mooiste Chateaux en de beste wijnen. En een uitgelezen gezelschap van gelijkgestemden.
 
Hoe kon ik vermoeden dat bijna 30 jaar later ik de tel volledig kwijt zou zijn (zie Palmarès). En dat voor u georganiseerde privéreizen door Zuid-Afrika en privésafari’s in de Serengeti, de Okavango Delta en sinds kort ook Zambia het ‘leeuwendeel’ van mijn activiteiten zouden gaan omvatten.

Heden

Dat het in de reiswereld op dit moment knap rustig is, dat hoef ik u niet te vertellen.
 
U begrijpt dan ook dat ik de focus weer even hebt verlegd, terug naar “Wijn met een knipoog naar reizen” in plaats van andersom. Kijk onder Scott Bilsen TOP-10 Wereldwijnen hoe ik dat invulling geef. Met een selectie van wat ik de beste wijnen vind, op reizen wereldwijd ontdekt.

Toekomst

Pas als er een vaccin zal zijn, zal de reiswereld weer opleven. Want we willen met z’n allen maar wát graag weer op reis. En dat ons gedrag blijvend verandert, staat ook buiten kijf.
 
Ik denk dat de termijn tussen boeken en vertrekken aanmerkelijk korter zal worden dan dat ie voorheen was.
 
En dat met name Safari’s een grote belangstelling zullen genieten, simpelweg omdat alles in de frisse buitenlucht en een zomerse temperatuur plaatsvindt. Ze hebben niet stil gezeten in Afrika en verregaande protocollen opgesteld om u een onvergetelijke en veilige vakantie te garanderen. U hebt uw eigen lodge en ook uw eigen ranger, driver, guide. En natuurlijk ook uw eigen rangerover, heerlijk voor u privé. Lees meer over alle mogelijkheden en alle garanties van dien op onze pagina Safari’s in Afrika.

“Ons is seker jij sal straks jou vakansie hiltemal gerus en baie bly geniet”.