TOP-10 Wereldwijnen

Haal de zomer terug in huis…

Als u dan tóch thuis moet blijven, dan haalt u toch iets lekkers in huis…van mijn persoonlijke TOP-10 Wereldwijnen. Dat roept ook nog de mooiste herinneringen op!

Privé-selectie Scott Bilsen TOP-10 Wereldwijnen; een opvallende keus!

 
Van alle wijnen, die ik wereldwijd sinds onze eerste wijnreis in 1992 ter plaatse heb ontdekt, geproefd en genoten en gedronken, heb ik een persoonlijke TOP-10 samengesteld. Geen doorsnee wijnen maar wijnen, die je met goede vrienden mee aan tafel neemt en die ‘geen krans behoeven’.
 
Ik heb ze overzichtelijk gerangschikt op de pagina Scott Bilsen TOP-10 Wereldwijnen. Stuk voor stuk klassewijnen, die u aangenaam zullen verrassen; misschien de rode Lemberger uit Rheinhessen (Dtld) wel het meest; die kwam er onlangs – toen het nog mocht met een klein gezelschap – als verrassende nr. 1 uit naar voren. Tussen Frankrijk – Nieuw-Zeeland – Zuid-Afrika – Italië – Duitsland – Spanje – Argentinië.
 

 
Vanzelfsprekend zijn ze ook te bestellen…mét nog een heel aardige bonus bovendien, want als u ‘een beetje doordrinkt’ spaart u makkelijk een gratis reisje naar Reims bijeen.