TOP-10 Wereldwijnen

Haal de zomer terug in huis…

Als u dan tóch thuis moet blijven, dan haalt u toch iets lekkers in huis…van mijn persoonlijke TOP-10 Wereldwijnen. Dat roept ook nog de mooiste herinneringen op!

Privé-selectie Scott Bilsen TOP-10 Wereldwijnen; een opvallende keus!

 
Van alle wijnen, die ik wereldwijd sinds onze eerste wijnreis in 1992 ter plaatse heb ontdekt, geproefd en genoten en gedronken, heb ik in samenwerking met Wijnkoperij Van Bilsen Tilburg en Verbunt-Verlinden, een persoonlijke TOP-10 samengesteld. Geen doorsnee wijnen maar wijnen, die je met goede vrienden mee aan tafel neemt en die ‘geen krans behoeven’.
 
Ik heb ze overzichtelijk gerangschikt op de pagina Scott Bilsen TOP-10 Wereldwijnen. Stuk voor stuk klassewijnen, die u aangenaam zullen verrassen; misschien de rode Lemberger uit Rheinhessen (Dtld) wel het meest; die kwam er onlangs – toen het nog mocht met een klein gezelschap – als verrassende nr. 1 uit naar voren. Tussen Frankrijk – Nieuw-Zeeland – Zuid-Afrika – Italië – Duitsland – Spanje – Argentinië.
 

 
Vanzelfsprekend zijn ze ook te bestellen…mét nog een heel aardige bonus bovendien, want als u ‘een beetje doordrinkt’ spaart u makkelijk een gratis reisje naar Reims bijeen.