Safari’s in de buitenlucht

Uw eigen Skybox in Afrika

En áls u weer kunt gaan, dan maken we er voor u iets heel bijzonders van. Safari’s in de buitenlucht voldoen namelijk met groot gemak aan de nieuwe Afrikaanse Safety Protocollen.

Kijkt u ook zo uit naar een onvergetelijke vakantie

Lekker met z’n tweetjes, een paar goede vrienden of met de hele familie; een ervaring voor het leven.
 

 
Maak gebruik van onze jarenlange ervaring, kennis en contacten. Omdat wij werken met betrouwbare mensen en betrouwbaar materieel. En met goed opgeleide professionele Rangers, die voorkomend zijn en servicegericht. Omdat wij de mensen kennen met wie wij zaken doen en alle lodges en situaties ter plaatse. Omdat voor ons maar één ding voorop staat: U een onvergetelijke safari vakantie te bezorgen. Safari’s in de buitenlucht voldoen makkelijk aan alle nieuwe richtlijnen en protocollen *.
 
“Een huis bouwen moet je eigenlijk twee keer doen, uw safari moet meteen de eerste keer perfect zijn!

Een ballon-safari maakt uw privé safari in de Serengeti pas ècht compleet

 
Dát noem je nog eens een “Skybox” boven de Serengeti.
 
Voeg aan uw safari in de Serengeti een onvergetelijke ‘ballon-safari’ toe, waarbij u vanuit de lucht de mooiste foto’s kunt maken en na afloop een heerlijk Engels ontbijt midden in the bush zult genieten.
 
Alle safari’s starten en eindigen in Arusha, vlak bij Kilimanjaro International Airport. Lees meer over alle mogelijkheden op de pagina Safari’s in Tanzania.
 

Weersverwachting Tanzania-Serengeti

Klik op de afbeelding voor een duidelijke vergrote weergave.
 

 
* Dit kleine icoontje staat symbool voor een heel grote garantie: alle Afrikareizen worden aangeboden, georganiseerd en uitgevoerd conform de nieuwe strenge en aangescherpte richtlijnen voor de reisbranche. Download desgewenst HIER een copie.