Rotterdam à la carte; Architectuur en Gastronomie.

Rotterdam Wereldstad à la carte, Architectuur en Gastronomie.

Lekker een dagje weg: maak olv een gerenommeerde architect kennis met Rotterdam en zijn doordachte stedenbouwkundige ontwikkeling, gevolgd door een lunch bij Parkheuvel**.

De Markthal, Erasmusbrug, Kop van Zuid, Stadhuis, Kubuswoningen. ‘Koopgoot’ etc.etc.etc.


Ir. W. van Zeeland en Chef Erik van Loo staan garant voor een stijlvolle kennismaking met Rotterdam!

 
In het kader van de “Pre-Post-Corona-Meetings” gaan wij met enige regelmaat een mooie activiteit aanbieden, gevolgd door een nog mooiere lunch.
 
We starten met een wandeling onder leiding van Ir. W. van Zeeland – succesvol architekt, die ook zijn sporen in Rotterdam heeft verdiend – door de indrukwekkende city van Rotterdam.
Aanvang van deze dag is om 10.00 uur bij restaurant Parkheuvel aan de Heuvellaan 21 in Rotterdam, waar u uw auto kunt laten staan. Hier ontmoeten we elkaar. Na een kop koffie en madeleines vangt onze wandeling om 10.30 uur aan. Voor nieuwe ‘oortjes’ zal worden gezorgd, zodat u én dhr. Van Zeeland luid en duidelijk kunt verstaan én keurig onderling de anderhalve-meter-norm kunt respecteren.
 
Halverwege deze relaxte en interessante wandeling is een tweede koffiestop gepland. Omstreeks 12.30 uur keren we terug bij restaurant Parkheuvel, waar we een exquise lunch zullen genieten. Eric van Loo heeft een speciaal lunchmenu voor ons samengesteld en in overleg met de sommelier heb ik natuurlijk enige bemoeienis gehad met de wijnkeus. Na de lunch – dat zal wel rond 15.00 uur zijn – bent u vrij om te gaan en staan waar u wenst.
 
Aan deze originele “Kennismaking met Rotterdam” kunnen slechts 14 personen deelnemen en het prijskaartje -all-inclusive- voor deze dag bedraagt 295,- per persoon. “Genieten van het goede der aarde en de geneugten des levens, in een stijlvolle ambiance en met gelijkgestemde mensen”.

Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst gehonoreerd.
Datum: vrijdag 25 september 2020
Soyez les bienvenus.
Gijs van Bilsen
06-37361203
gijs@scottbilsentravel.com