Exclusieve wijnreis Bordeaux

“Nous sommes Bordeaux” is een zelfverzekerde uitspraak in deze klassieke wijnstreek, die je mag beschouwen als de bakermat van de wereldwijnproductie. Men weet heel goed welk een reputatie De Grote Wijnen van Bordeaux wereldwijd verworven hebben. Bezoek met deze exclusieve wijnreis Bordeaux de grote namen en de grootste Châteaus. En maak kennis met hun hoge kwaliteit en de grandeur van het prachtig gerestaureerde centrum van Bordeaux.
Dat regelen wij graag voor u.

Voorbeelden van de exclusieve wijnreis Bordeaux in een notendop:

Bordeaux Grands Crus Classés met Gijs van Bilsen, Registervinoloog van de Wijnacademie

Georganiseerde Bordeauxreis. Onder leiding van Gijs van Bilsen gaat u In drie dagen kennis maken met de grote wijnen van Bordeaux en de meest gerenommeerde Châteaus, zoals Giscours, Du Tertre, Grand Barail Lamarzelle Figeac, en zelfs Chateau d’Yquem in de Sauternes. Verblijf van 3 nachten met ontbijt in luxe 3-sterrenhotel in centrum van Bordeaux. Inclusief twee diners en drie perfecte lunches met mooie wijnen op mooie locaties, waarvan twee op Chateaux. Het zal u aan niets ontbreken. U komt als een kenner terug. Prijs, inclusief alle transfers, vluchten naar Bordeaux en terug, begeleiding met tekst en uitleg vanaf 1550,- per persoon op basis van twee personen. We gaan met minimaal 12 en maximaal 18 personen. Van 2 t/m 5 juni, Lees hier het programma van juni jongstleden.

Bordeaux Fly-Drive yourself.

exclusieve wijnreis Bordeaux

Driedaagse fly-drivereis. U vliegt naar Bordeaux en haalt daar uw huurauto op waarmee u, geheel in uw eigen tempo in een paar dagen zelfstandig de stad en haar onvolprezen Châteaus bezoekt. In de Haut-Médoc noemen wij aansprekende namen als Margaux, Pauillac, Saint-Estèphe en Saint-Julien aan de linkeroever ten noorden van de stad en aan de rechteroever het middeleeuwse, pittoreske dorpje Saint-Emilion en Pomerol, ten oosten van Bordeaux. Wij regelen met plezier uw boekingen en afspraken, desgewenst ook voor lunches en diners. Precies zoals u het wenst. Inclusief vluchten, twee overnachtingen met ontbijt en vier afspraken, visites en proeverijen, vanaf 690,- pp. sharing.

Bezoek Bordeaux, Rive Gauche & Rive Droite met privé chauffeur en -gids.

exclusieve wijnreis Bordeaux

Na aankomst op Mérignac Aeroport nabij Bordeaux wordt u keurig opgewacht en door een privé chauffeur naar het hotel van uw keus gebracht in het centrum van de stad. De komende twee dagen zal hij u eerst enkele gerenommeerde Châteaus in de Médoc en Haut-Médoc laten zien en vervolgens neemt hij u mee naar het pittoreske middeleeuwse dorp Saint-Emilion en enkele befaamde Châteaus uit deze regio. Inclusief lunch- en dinerreserveringen als u wenst. Vanzelfsprekend brengt hij u op de laatste dag weer terug naar het vliegveld. Drie dagen uit en thuis, met privé chauffeur en -ontvangsten op Chateaus: vanaf 890,- pp. sharing. incl. twee mooie lunches op Chateaus en inclusief de vlucht Schiphol-Bordeaux en terug. Vraag informatie aan!