Weekendjes

Lekker een (lang) weekend weg met uw partner, goede vrienden of zakelijke relatie naar Praag, Boedapest, Berlijn, Milaan, Barcelona, Wenen, Florence etc. of heerlijk naar de Elzas of een paar dagen Reims. Dat moet je natuurlijk precies doen als er iets te beleven valt, zoals op 24 juli in Porto en de Semana Santa in Sevilla, vlak voor Pasen…

Een uitstekend hotel en een aantrekkelijk en gevarieerd programma. Naar de Opera, een concertuitvoering of wellicht de Scala van Milaan. Gelardeerd met een paar uitstekende restaurants. Diverse ideeën hebben wij uitgewerkt voor u klaar liggen.

Lekker een weekendje weg naar…

Kennismakingsreis met Milaan, van 13 t/m 15 sept. Gaat u mee ?

Maak kennis met de Grandeur van Milaan, met het modecentrum van Italië, inclusief een prachtige uitvoering in de Scala van Milaan, een perfect hotel en natuurlijk een paar uitstekende restaurants. Stijl, klasse, service en comfort. Groepsreis van 13 t/m 15 september. Geheel verzorgd; het zal u aan niets ontbreken. Gaat u mee? LEES HIER MEER.

...Praag, er even heerlijk tussenuit.

Praag biedt met zijn uitstekende restaurants, het aantrekkelijke oude centrum en aan de overzijde van de Moldau het paleis en de burcht, alle ingrediënten voor een heerlijk lang weekend weg. Boek een mooi hotel en ga heerlijk dineren bij Flambee of U Modre Kachnicky en maak vooral ook zo’n leuke stadstour in een Classic Car…

...Boedapest, een verrassend idee.

Als u eens iets anders, iets boeiends en verrassends wilt, dan moet u een lang weekend Boedapest boeken. Op cultureel vlak heeft Boedapest de Staatsopera, een levendig uitgaansleven, diverse theaters en vooral in de zomermaanden een aantal evenementen die de moeite waard zijn. Heerlijk flaneren en winkelen kunt u in winkelstraten als Vaci utca en Fashion Street en wie van lekker eten houdt kan in Boedapest genieten van zowel de Hongaarse keuken alsmede een groot aantal internationale restaurants. Met twee uurtjes vliegen bent u in een andere wereld. Informeer naar de mogelijkheden.

...Reims, een paar dagen genieten.

“De Koning der dranken, de Drank der Koningen”. Laat u verwennen en verrassen in Reims en Epernay. Neem een goed hotel, boek een prima restaurant en wij regelen een privé VIP-ontvangst bij een champagnehuis van naam en faam. Noblesse oblige. Lekker even weg; u komt herboren terug. Informeer naar de mogelijkheden.

...Florence, Rome, Berlijn, Barcelona, Wenen, St. Petersburg, Dresden of Krakau...

Wij hebben uitgewerkte programma’s zó voor u klaar liggen, mooie combinaties van cultuur, ontspanning, een goed hotel en culinaire verwennerij. Informeer naar de mogelijkheden.