TOP-10 Wereldwijnen – Nieuw Zeeland

2. Sauvignon Blanc 2019 – Esk Valley – Marlborough New Zealand

 
Kenmerkend voor de witte wijnen van Nieuw Zeeland en met name Marlborough Valley – het meest noordelijke wijnbouwgebied op het zuidereiland – is de enorme frisse en stuivende indruk die het bouquet van deze wijn kenmerkt. Geweldig lekker ! Zeker op een zomerse dag zowel als apéritief als ook aan tafel met salades, een voorgerechtje met vis en – als u durft – na afloop met een stukje geitenkaas.

Deze Sauvignon wordt gemaakt door Esk Valley Winery, een relatief jong bedrijf dat in korte tijd hoge ogen heeft gegooid op het wereldtoneel. We gaan weliswaar de winter in…maar een paar flesjes achter de hand is een serieuze aanbeveling waard.
 
Prijs per fles 12,95 / doos van 6 flessen 72,00 (12,00)
 

Aardige BONUS: Met elke bestelling, die wij vanaf heden van u mogen ontvangen, bouwt u een aardige kortingspositie op op toekomstige (wijn)reizen: voor elke 500,- factuurwaarde excl.btw ontvangt u op een toekomstige reisfactuur een korting van 50,- OFWEL: 10% van de cumulatieve wijnfactuurwaarde excl.btw mag u in mindering brengen op een toekomstige (wijn)reisfactuur. Even doordrinken en u gaat een keer voor niks naar Reims!