Familie Safari met kinderen en/of ook ouderen

Met de hele familie op vakantie, een herinnering voor het leven!

 
Duidelijke trend van de afgelopen jaren is een toename van de compleet verzorgde Familie Safari eventueel gevolgd door een strandvakantie of een verblijf in Kaapstad en De Wijnlanden.
 
En met recht, want als je veel van de wereld hebt gezien dan is deze combinatie misschien wel de mooist denkbare en dierbare!

 
Wij kennen de mooiste family-lodges en luxe family tented camps in Serengeti, Botswana en Krugerpark, die ook voldoende privacy bieden en voor ieder hun eigen plekje. En als u liever – wegens erg jonge of hogere leeftijd – geen malariatabletten slikt, dan zijn er fantastische accommodaties en private resorts in Zuid-Afrika, die volledig aan uw verwachtingen zullen voldoen. Met alle plezier tonen wij u enkele voorbeelden.

“Gijs, als wij een top 3 van ons hele leven mogen maken, dan staat de geboorte van onze kinderen op nr. 1, deze safarireis met de hele familie inclusief kleinkinderen op nr. 2 en onze trouwdag op nr. 3”.
Aldus een vitale en tevreden vader en grootvader van 82; hetgeen ogenblikkelijk en volmondig werd bevestigd door zijn echtgenote. Misschien wel het mooiste compliment dat wij ooit ontvingen.
 
 
Deze pagina is Under Construction…. en BIJNA KLAAR !!!
 
 

 

Safari in luxe family tented camp of luxe family lodge

De reis start met een comfortabele safari met de hele familie in……..
Ik denk daarbij -met een ervaring van 25 jaar- meteen aan de Serengeti in Tanzania of enkele prachtige resorts en lodges in Botswana.
En laten we Zuid-Afrika zelf niet vergeten, als u met ouderen of ook kinderen op safari gaat, biedt Zuid-Afrika immers fantastische malariavrij wildparken in het noorden, nabij Pilanesberg en Madikwe of in het zuiden bij Port-Elizabeth, die juist prima op kinderen zijn ingesteld.

Teveel om op te noemen in op één pagina onder uw aandacht te brengen.
Feitelijk is elke safari in Tanzania en Botswana en Zuid-Afrika perfect met de hele familie mogelijk, in een luxueuze familie-ten val alle comfort voorzien en natuurlijk met een privé rangerover en privé ranger/driver/guide.
De mogelijkheid bestaat ook om een klein Private Game Resort met slechts 4 of 5 lodges in zijn geheel voor u privé vast te leggen.

Verleng uw reis: een weekje Zanzibar of ’n fraai resort in Mozambique

Een familie safari in Tanzania kunt u heerlijk verlengen en ontspannend afsluiten met een weekje strandvakantie in een luxe resort aan de kust bij Dar es Salaam of op Zanzibar. Er is voor elk wat wils varierend luxe hotelaccommodatie tot superluxe resorts. Wij zijn u graag van dienst bij het maken van uw keus want er zijn veel ‘all-inclusive resorts’ die zich volledig richten op de plakkers cq zonaanbidders uit Europa, die alleen “een weekje Zanzibar doen”.

Of wat dacht u van hagelwit strand op een privé-eiland voor de kust van Mozambique. Deze bestemming komt ook mooi in beeld als bent begonnen met een paar dagen Victoria Falls en vervolgens een safari in de Okavango Delta, Botswana.

en dan is daar Kaapstad en De Wijnlanden…

Mét of zonder strandvakantie, De Kaap en De Wijnlanden lonken! Prachtige privé villa’s zowel in Kaapstad zelf, aan de kust bij Camps Bay of in De Wijnlanden nabij Stellenbosch en Franschhoek, vormen een prima alternatief voor een luxe hotel. Mét een auto voor de deur, inclusief privéchauffeur en -gids als u wenst. En natuurlijk mét dagelijkse house-keeping en desgewenst een privé kok voor ontbijt en/of lunch en/of diner. Service- en klantgerichtheid staat hoog in het vaandel met de villa’s en appartementen waar wij al jaren mee werken.

 
 
Dit kleine icoontje staat symbool voor een heel grote garantie: alle Afrikareizen worden aangeboden, georganiseerd en uitgevoerd conform de nieuwe strenge en aangescherpte richtlijnen voor de reisbranche. Download desgewenst HIER een copie.