Australië en Nieuw-Zeeland

Down Under, Australië combineert u het beste met een bezoek aan Nieuw-Zeeland. Daar moet u wel heerlijk de tijd voor nemen, een week of drie minstens, beter vier zeggen wij. Een uitgewerkt programma met alle highlights hebben wij voor u klaar liggen, zowel voor Australië als ook Nieuw-Zeeland. Wij helpen u met plezier de reis van uw leven samen te stellen en organiseren alles tot in perfectie.

Voorbeeldreis in een notendop:

Australië, ontdek Down Under in uw eigen tempo.

Met een tussenstop en overnachting in Singapore arriveert u in Perth, het zuid-oosten van dit immense continent. U bezoekt de stad, maakt een boottocht over de River Swan en drinkt een heerlijk glas wijn bij Margareth River en Leeuwinkop, beroemde Wine Estates. Adelaide en Barossa Valley alsmede Kangaroo Island vormen het vervolg van uw reis, desgewenst ook een trip van drie dagen naar Ayers Rock, in the middle of nowhere.
Melborne, The Blue Mountains en uitgebreid Sydney natuurlijk met VIP-kaarten voor een uitvoering in The Opera House. Cairns en The Great Barrier Reef sluiten uw rondreis af op een onvergetelijke wijze.

New Zealand, schitterend natuurschoon.

Een mooie verlenging van uw rondreis door Australië vormt een verblijf van een week op Nieuw-Zeeland. U vliegt met een private aircraft naar Milford Sound, maakt een privé-cruise in The Bays of Islands en waant zich in de film Lord of the Rings. Spendeer een dag met Maori en geniet van de beste wijnen van Kawarau en Marlborough. Beide eilanden, het noordelijke als ook het zuidelijke zullen een onuitwisbare indruk op u maken.