Argentinië en Chili

Zuid-Amerikaans temperament vervat in de Tango. Italiaans bloed met enige arrogantie; de Argentijn is zelfbewust, loopt rechtop en is trots op zijn land. En met recht want Argentinië biedt alles voor een gevarieerde, boeiende vakantie, waaraan u nog vaak met plezier zult terugdenken.
Op eigen gelegenheid of in groepsverband onder mijn persoonlijke leiding, zoals gepland in december 2019.

Voorbeeldreis in een notendop:

Argentinië, Grandeur van Buenos Aires en indrukwekkend natuurschoon.

Onvergetelijke reis naar Argentinië met uitgebreid bezoek aan Buenos Aires, la Boca, Tangoshow, San Telmo, Perito Moreno gletsjer in Patagonië nabij Calafate, Uco Valley en Mendoza met twee top-wijnproducenten en de mooiste watervallen ter wereld, die van Foz Iguazú, die we van de Argentijnse kant en Braziliaanse kant gaan bekijken, vanuit de lucht bezien en met een motorboot onderdoor varen.

Verleng uw reis met enkele dagen Chili.

Een mooie verlenging van uw reis in Argentinië vormt een verblijf van enkele dagen in Chili, een prachtig land dat u aangenaam zal verrassen. Santiago di Chili is werkelijk een indrukwekkende wereldstad met alle allure van dien. U kunt gaan jeep-rijden in de Atacamawoestijn of indrukwekkende ijsmassas gaan bewonderen in het uiterste zuiden’, nabij Punta Arenas en Torres del Paine. Of natuurlijk een bezoek brengen aan Paaseilanden voor de kust. Wij regelen dat alles tot in perfectie.

Ook mogelijk: Groepsreis door Argentinië en Chili, December 2019. Vraag het complete programma aan!

Geheel verzorgde rondreis op hoog niveau, onder leiding van Gijs van Bilsen. Kennismaking met cultuur, historie en schitterend natuurschoon van beide landen. Buenos Aires, Plaza de Mayo, Palermo, Recoleta, Tango-show in San Telmo, Teatro Colon. Mendoza, Bodegas Salentein, Restaurant 1884 Francis Mallmann.
Over Andes naar Santiago. Lapostolle Clos Apalta Winery, Restaurant Astrid y Gastón. Zuidelijk Chili, Punta Arenas, Torres del Paine, Lago Grey. Verblijf in El Calafate, Argentijns Patagonië, Perito Moreno gletsjer. Bezoek aan Las Cataratas de Iguazú, de mooiste watervallen ter wereld. Alles inbegrepen, topklasse-hotels, prima lunches en diners inclusief de mooiste wijnen. Inclusief intercontinentale en binnenlandse vluchten. Prijs per persoon 9950,- obv twee personen. Lees hier het uitgebreide reisschema van dag tot dag.