Alaska, Vancouver Island

Alaska, The last Frontier. Onvoorstelbare uitzichten op ongerepte natuur en wilderness. Alaska grenst in het oosten aan Canada en is, omringd door de Grote Oceaan, de Beringzee en de Noordelijke IJszee, net zo groot als de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Spanje samen. Hier besef je terdege over welke krachten moeder natuur beschikt en hoe nietig de mens in feite is.

Ongerepte uithoek op aarde:

Alaska, an absolute experience beyond compare.


Een reis in de voetstappen van de goudzoekers en grizzly-bears, die u per boot, per private aircraft en te voet laat kennis maken met de oneindig uitgestrekte ijsvlakten en volledig onaangetaste natuur van dit onherbergzame stukje aarde. Desgewenst mooi te verlengen met een paar dagen Vancouver Island.

Vancouver Island, een actieve vakantie.

Een mooie verlenging van uw Alaskareis vormt een verblijf van enkele dagen in Vancouver, want deze stad en omgeving biedt waarlijk alles wat u in een actieve vakantie wensen kunt: walvissen spotten, beren volgen, dagtrips met private sea-aircrafts, kajakvaren, riverrafting, baden in warmwaterbronnen, paardrijden in de ongerepte natuur. Verblijf in het Clayoquot Widerness resort. De belevenis van uw leven!