Privéreizen Zuid-Afrika

“A World in One Country” – “A Lifetime Experience”

U kunt in Zuid-Afrika prima een rondreis maken, geheel conform uw wensen en budget, met een privéchauffeur en -gids of desgewenst (deels) zelf gereden. Met sfeervolle Bed&Breakfasts en/of pittoreske guesthouses, waar heerlijk voor u wordt gekookt. Of met prachtige hotels, van comfortabel en luxueus tot de hoogste standaard van luxe en verwenning.

Drie voorbeeldreizen heb ik hieronder kort voor u omschreven. U kunt hierop naar hartenlust variëren. Dat licht ik met alle plezier in een persoonlijk gesprek toe.

South Africa – A lifetime Experience

Ga zelf rijden en ontdek het land

U kunt perfect zelf rijden in Zuid-Afrika, zowel het noordelijke deel met een bezoek aan het Krugerpark of zelfs verblijf in een Private Game Resort, als zeker ook in het zuidelijke deel vanaf het hartje van de Tuinroute helemaal naar Kaapstad; zie kaartje. Alle routes hebben wij keurig voor u uitgewerkt, met timetables en afstanden. Vanzelfsprekend boeken wij alle accommodaties en ook de lunch- en dinerreserveringen als u wilt…en vertellen u graag wat u niet mág missen.
Indicatief voor vier personen vanaf 2250,- tot 3250,- pp. exclusief de intercontinentale vluchten.

Highlights Tour South-Africa

Privéreis van 12 dagen. Heerlijk relaxed aan de hand van uw privégids en -chauffeur maakt u uw toer door het noordelijke deel van Zuid-Afrika met tevens verblijf in een Private Game Resort in het Krugerpark, op zoek naar The Big Five. Binnenlandse vlucht van Johannesburg naar het zuiden, naar Kaapstad waar u alle highlights van De Kaap en de Wijnlanden gaat ervaren. Als u wilt kunt u hier deels zelf rijden. Indicatief voor vier personen vanaf 3250,- tot 4250,- pp. exclusief de intercontinentale vluchten. Maak gebruik van mijn jarenlange ervaring en connecties en boek de droomreis van uw leven.

Luxury Tour South-Africa

Privéreis van 15 dagen. Verwen uzelf met een prachtige kennismaking met Johannesburg, Soweto, Panoramaroute en verblijf in een Private Game-resort in het mooiste deel van het Krugerpark, waar de meeste drinkplaatsen zijn. U gaat ze hier geheid zien, The Big Five; leeuw, luipaard, olifant, neushoorn en buffel. Binnenlandse vlucht van Johannesburg naar George, het hartje van de Tuinroute. Bezoek Plettenberg en Knysna en vervolg uw weg in westelijke richting via Oudtshoorn en Swellendam naar Hermanus (walvissen spotten). Overnacht een paar dagen in De Wijnlanden en arriveer uiteindelijk in Kaapstad. Dat alles desgewenst met privéchauffeur en -gids. Download HIER een prachtige voorbeeldreis van deze route.

Dit alles op een hoog tot het hoogste niveau van luxe, service en comfort. Indicatief vanaf 4750,- tot 6750,- pp. exclusief de intercontinentale vluchten.