South-Africa

Contacten in de wijnhandel brachten mij op de mooiste plekjes ter wereld. Dat geldt zeker – sinds 1992 – voor Zuid-Afrika. Een kennismaking met Zuid-Afrika kan uit velerlei items bestaan. Niet voor niets spreekt men over “South-Africa, A World in One Country”.

Van zondag 6 t/m zondag 20 oktober bied ik een prachtige rondreis aan onder mijn persoonlijke leiding, die start met de Victoria watervallen, een safari in Botswana en kennismaking met Kaapstad, de Kaapprovincie en de Wijnlanden. In het eerste item hieronder treft u een korte reisbeschrijving aan van deze geheel verzorgde groepsreis.

Maar u kunt natuurlijk ook een privé-rondreis maken, geheel conform uw wensen en budget.  Om u te helpen een goede keus te maken uit hetgeen allemaal mogelijk is in Zuid-Afrika en Zuidelijk Afrika, of zelfs Serengeti, Tanzania, hebben wij een Wensenlijstje Afrikareizen gemaakt, dat u hier kunt downloaden.

Niets leuker dan u de reis van uw leven te bezorgen ! Daar doen wij graag, dat doen wij goed en dat doen wij met veel plezier!

Als exclusieve groepsreis of als privé-reis

Exclusieve groepsrondreis Victoria Watervallen - Safari in Botswana - Cape Town en Kaapprovincie - 6 t/m 20 oktober

Rondreis van 15 dagen onder persoonlijke leiding van Gijs van Bilsen. Na aankomst in Johannesburg en bezoek aan Soweto vliegen we naar Victoria Falls, die u van drie kanten gaat bekijken; vanuit Zimbabwe, vanaf de Zambia-zijde en vanuit een helikopter. Drie dagen safari maakt u aansluitend in het Chobe District, Botswana, zowel op het land als over de Zambezirivier. Een vlucht naar Johannesburg en aansluitend Kaapstad brengt ons vervolgens naar De Kaapprovincie in Zuid-Afrika, om daar van alle hoogtepunten van De Kaap en de Wijnlanden te genieten en natuurlijk Kaapstad in haar volle glorie. Robbeneiland, Kaap de Goede Hoop, Cape Point, Constantia, Kirstenbosch, The Waterfront, Tafelberg, Signal Hill, Green Market Square, het Hollands Kasteel, etc. etc. en….we maken met een zwarte gids een indrukwekkende Gospel Tour in de Township Kayelitsha nabij Kaapstad. Alles op het hoogste niveau van luxe, service en comfort. We gaan met minimaal 14 en maximaal 18 personen, Van zondag 6 t/m zondag 20 oktober. Prijskaartje bedraagt -alles inbegrepen- per persoon 7950,- op basis van twee personen.

South-Africa Private Fly-drive

Reis van 12 dagen. U kunt perfect zelf rijden in Zuid-Afrika, zowel het noordelijke deel – met een bezoek aan het Krugerpark of zelfs verblijf in een Private Game Resort, als zeker ook in het zuidelijke deel, vanaf de Tuinroute helemaal naar Kaapstad. Alle routes hebben wij keurig voor u uitgewerkt, met timetables en afstanden en vanzelfsprekend boeken wij alle accommodaties en diner-reserveringen.
Indicatief vanaf 1750,- à 2250,- pp.

South-Africa Private Highlights Tour

Reis van 12 dagen. Heerlijk relaxed aan de hand van uw privégids en -chauffeur maakt u uw toer door het noordelijke deel van Zuid-Afrika met tevens verblijf in een Private Game Resort in het Krugerpark, op zoek naar The Big Five. Binnenlandse vlucht naar Kaapstad, waar u – desgewenst gedeeltelijk zelf gereden – alle highlights van de De Kaap en de Wijnlanden gaat ervaren. Indicatief vanaf 2500,- à 3000,- pp.

South-Africa Private Luxury Tour

Reis van 14 dagen. Kennismaking met Johannesburg, Soweto, Panoramaroute en verblijf in een Private Game-resort in het mooiste deel van het Krugerpark. Binnenlandse vlucht naar het hartje van de Tuinroute. Via Oudtshoorn en Hermanus (walvissen spotten) naar Kaapstad, desgewenst met privéchauffeur en -gids. U bezoekt vervolgens Kaapstad zelf, Kaap de Goede Hoop, Constantia, Robbeneiland etc. etc. om heerlijk relaxed te eindigen in Stellenbosch en Franschhoek. Alles op het hoogste niveau van luxe, service en comfort.
Indicatief van 3000,- à 4000,- pp.