Privéreizen Zuid-Afrika

“A World in One Country” – “A Lifetime Experience”

U kunt in Zuid-Afrika prima een privé-rondreis maken, geheel conform uw wensen en budget, met een privéchauffeur en -gids of desgewenst (deels) zelf gereden. Met prachtige Bed&Breakfasts en/of pittoreske Guesthouses en/of rustieke, sfeervolle hotels tot een onovertroffen hoge standaard in de (prijs)klasse van uw voorkeur.

Maak gebruik van mijn kennis en ervaring en bel voor een vrijblijvende afspraak, waarbij ik alle mogelijkheden toelicht.

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is, zeker als u ook op Safari wilt gaan? Download hier  een wensenlijstje waarmee u uw voorkeur kunt bepalen.

 

Sout Africa – Southern Africa – A lifetime Experience

South-Africa Private Fly-drive

Privéreis van 12 dagen. U kunt perfect zelf rijden in Zuid-Afrika, zowel het noordelijke deel – met een bezoek aan het Krugerpark of zelfs verblijf in een Private Game Resort, als zeker ook in het zuidelijke deel, vanaf de Tuinroute helemaal naar Kaapstad; zie kaartje. Alle routes hebben wij keurig voor u uitgewerkt, met timetables en afstanden. Vanzelfsprekend boeken wij alle accommodaties en ook de lunch- en dinerreserveringen naar wens.
Indicatief vanaf 1750,- tot 2500,- pp. exclusief de intercontinentale vluchten.

South-Africa Private Highlights Tour

Privéreis van 12 dagen. Heerlijk relaxed aan de hand van uw privégids en -chauffeur maakt u uw toer door het noordelijke deel van Zuid-Afrika met tevens verblijf in een Private Game Resort in het Krugerpark, op zoek naar The Big Five. Binnenlandse vlucht van Johannesburg naar Kaapstad, waar u – desgewenst gedeeltelijk zelf gereden – alle highlights van de De Kaap en de Wijnlanden gaat ervaren. Indicatief vanaf 2250,- tot 3500,- pp. exclusief de intercontinentale vluchten, afhankelijk van gekozen accommodaties en niveau. Maak gebruik van mijn jarenlange ervaring en connecties. Vraag vrijblijvend offerte aan.

South-Africa Private Luxury Tour

Privéreis van 14 dagen. Kennismaking met Johannesburg, Soweto, Panoramaroute en verblijf in een Private Game-resort in het mooiste deel van het Krugerpark, daar waar de meeste drinkplaatsen zijn. U gaat ze hier geheid zien, The Big Five; leeuw, luipaard, olifant, neushoorn en buffel. Binnenlandse vlucht van Johannesburg naar George, het hartje van de Tuinroute. Via de  stad Oudtshoorn, Plettenberg en Knysna gaat u naar Hermanus (walvissen spotten) en vervolgens naar Kaapstad, desgewenst met privéchauffeur en -gids. U bezoekt vervolgens Kaapstad zelf, Kaap de Goede Hoop, Constantia, Robbeneiland etc. etc. om heerlijk relaxed te eindigen in Stellenbosch, het centrum van de Wijnlanden en kunstenaarsdorp Franschhoek.

Dit alles op een hoog tot het hoogste niveau van luxe, service en comfort. Indicatief vanaf 3500,- tot 5500,- pp. exclusief de intercontinentale vluchten.

Omdat ik weet waar u moet zijn! Informeer naar diverse voorbeeldreizen.

Southern Africa Private Grand Tour

Privéreis van 15 dagen Na aankomst in Johannesburg en bezoek aan Soweto vliegt u in noordelijke richting naar de Victoria Falls, die u van drie kanten gaat bekijken; vanuit Zimbabwe, vanaf de Zambia-zijde en vanuit een helikopter uit de lucht. Drie dagen onvergetelijke safari maakt u aansluitend in het Chobe District, Botswana, zowel op het land als over de Zambezirivier.

Early morning dame drives, bushwalks en schemersafari’s laten de dagen aan u voorbij vliegen. Tussendoor geniet u heerlijk ontspannen aan de rand van het zwembad van een goed boek met glaasje vonkelwijn en de verrekijker binnen handbereik in een omgeving die een stukje spanning ademt. Ook Chobe National Park kent een trekseizoen van olifanten, zebra’s en gnoes. Vraag advies over invulling van uw reis en de beste periode.

Een vlucht terug naar Johannesburg en aansluitend Kaapstad brengt u vervolgens naar De Kaapprovincie in Zuid-Afrika, om daar van alle hoogtepunten van De Kaap en de Wijnlanden te genieten en natuurlijk Kaapstad in haar volle glorie. Robbeneiland, Kaap de Goede Hoop, Cape Point, Constantia, Kirstenbosch, The Waterfront, Tafelberg, Signal Hill, Green Market Square, het Hollands Kasteel, etc. etc. en….u maakt [rivé een indrukwekkende Gospel Tour in de Township Kayelitsha nabij Kaapstad.

Dit alles op een hoog tot het hoogste niveau van luxe, service en comfort, met in de tweede week prachtige hotels en accommodaties in Kaapstad en de Wijnlanden. Indicatief vanaf 6500,- tot 8500,- per persoon, exclusief de intercontinentale vluchten.
Bel mij voor een afspraak en ik laat u alle mogelijkheden zien.