Wat te doen in Kaapstad

 
Wie Kaapstad zegt, denkt aan de Tafelberg, Kaap de Goede Hoop, Robbeneiland, The Waterfront, Groot en Klein Constantia. Aan Kirstenbosch, Kalkbaai, Houtbaai, Chapman’s Peak en Camps Bay, Clifton en Bantry Bay.
Maar ook aan fietsen door de stad en helemaal om de Tafelberg, kanoën in the Tabel Bay, een spannende wandeling langs The Twelve Apostles en misschien wel Abseilen van de Tafelberg en paragliding over Clifton Bay.

Wereldklasse restaurants vindt u in het centrum van Kaapstad als ook in De Wijnlanden, in de meeste gevallen verbonden aan een Wine-Estate. De verste oesters, kreeft, langoustines en inktvis geniet u in Camps Bay aan de Atlantische oceaan of aan de andere kant van het schiereiland in Kalkbaai en Simonstown.
Oh ja, de allerbeste steak serveren ze in Stellenbosch, bij “The Butcher”, where else! Een overzicht van mijn persoonlijk top-10 stuur ik u graag toe. Vraag gerust daar om !

De mooiste Wine Estates in The Winelands bevinden zich in Stellenbosch, Franschhoek, Somerset West en Paarl. En in Kaapstad zelf natuurlijk in Constantia, van oudsher in Europa bekend om zijn excellente wijnen, waaronder de Vin de Constance, die Napoleon prefereerde. Niet voor niets heet een van de fraaiste Estates “Buitenverwachting”.
Nog steeds heb ik vriendschappelijke contacten met menig producent/eigenaar en met plezier maak ik een privé-afspraak voor u voor een persoonlijke ontvangst.

Maar er is nog veel en veel en veel meer te doen!

“Het bijzondere is dat jij óók nog weet wáár te gaan lunchen en dineren”