Verruim uw wereldbeeld met een bezoek aan Georgië.

“Cancel your trip to Milan and forget about Berlin, for Georgia is the place to be”, aldus Vogue naar aanleiding van een kennismaking met dit prachtige land en haar schitterende hoofdstad Tbilisi. Georgië heeft inderdaad erg veel te bieden; historie, cultuur, erg lekker eten en heel goede wijnen. Wij kunnen niet anders dan volmondig beamen; Georgia, Tbilisi, Be There, before the rest of the world does!

Deze reis wordt als groepsreis aangeboden onder leiding van Gijs van Bilsen, van zaterdag 30 maart t/m zaterdag 6 april.

Wat kunt u verwachten van deze reis naar Tbilisi, Georgië?

“The Secret Gem of Europe”. Georgië en Tbilisi zullen u zeer verbazen. De grandeur van de Opera en Rustavelli Avenue met zijn indrukwekkende klassieke en zeker ook moderne architectuur. Bakermat van de wereldwijnbouw met Chateau Mukhrani en Schuchmann als eigentijdse producenten. De oude hoofdstad Mtskhèta ten noorden van Tbilisi, met zijn abdij, klooster en Kathedraal. Verblijf in het Ambassadori Hotel, in Tbilisi zelf en prima hotels in het land. Verrassende keuken en prefecte wijnen. Met professionele gids, wij regelen alles in overleg met u geheel conform uw wensen.

Als groepsreis – van zaterdag 30 mrt. t/m zaterdag 6 apr. 2019 – aangeboden onder leiding van Gijs van Bilsen zelf, all-inclusive, ook de vluchten voor € 1.995,- per persoon obv 2 personen. Download HIER het complete programma.