Porto en Dourovallei                   Informeer HIER naar de mogelijkheden

Porto & DouroLaat u verrassen door de prachtig gerestaureerde stad Porto, de heerlijke portwijnen, de cultuur, historie, kunst en culinaire hoogstandjes van de Portugese keuken en ga landinwaarts de Douro op naar de mooiste quinta’s.

– duur van de reis: 4, 5 of 6 dagen
– beste periode: voorjaar of najaar
– vervoer heen en terug: vliegtuig
– vervoer ter plaatse: huurauto of privéchauffeur
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, excursies en ontvangsten: in overleg
– professionele gids ter plaatse: desgewenst in overleg

Porto | Vila Nova de Gaia | Vintage House |Pinhao | Quinta do Panascal

Na aankomst in Porto rijdt u meteen stroomopwaarts naar Pinhao, waar u kennis maakt met enkele gerenommeerde Quinta’s, die hier terrasgewijs hun wijngaarden tegen de helling van de Dourorivier hebben aangeplant.

Met de trein -helemaal langs de Douro- arriveert u op de derde dag in Porto en Vila Nova de Gaia. Ga een van de vermaarde portkelders bezoeken van Taylor’s of Graham’s en geniet er van een exquise lunch met uitzicht op de stad. Boek een rondleiding mét gids in het Palácio da Bolsa, maak een culinaire wandeling door de oude stad en geniet een heerlijk diner in een van de kleine maar uitstekende restaurants aan de kade van de Douro met uitzicht op Vila Nova de Gaia. Wij weten welke de beste zijn.

Download HIER een overzicht van de verschillende typen Port Wine

Het werkt als volgt: U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag cq opdracht bij mij neer:

Als u privé met enkele goede vrienden wilt gaan, dan organiseren wij dat graag vanaf 4 personen. Wij regelen dan de tickets en het hotel en de gewenste activiteiten -al dan niet met gids- alsmede de reserveringen van lunches en/of diners, die u dan zelf ter plaatse afrekent. In dit geval werken wij met een ‘open calculatie’ en een organisatie-fee van 10% over het reisprogramma, niet over de vluchten, lunches en diners, met een minimum van 100,- per persoon.

Prefereert u met Gijs van Bilsen als uw persoonlijk gastheer/reisleider te gaan, dan geldt een minimum van 8 personen en wordt de offerte inclusief de vliegreis en “all-inclusive” -vervoer ter plaatse, alle activiteiten, gids, entrées, ontvangsten etc.etc.- aangeboden, met vanzelfsprekend mooie wijnen tijdens lunches en diners. Indicatieve prijs is dan voor 5 dagen Porto & Dourovallei: 2450,- tot 2950,- per persoon, obv 2 personen en afhankelijk van de concrete invulling van uw reis en gekozen niveau van hotels & restaurants.

Vertel mij waar uw voorkeur naar uit gaat en ik maak u een offerte op maat. 

Maak gebruik van mijn netwerk, kennis en ervaring.           Bel of mail mij!