Rhône & Provence

Vincent van Gogh, Cézanne, Gaugin en Matisse.
Van Marseille via Saint-Rémy-de-Provence tot Saint-Tropez, Martigues en Saint-Raphaël hebben wij een schitterende route samengesteld die u langs romantische hotels en prima restaurants voert en een prachtige week genieten garandeert. Wat dacht u van aansprekende namen als Nîmes, Orange, Arles en Avignon in de zuidelijke Rhônevallei. Een “stukje Paradijs op Aarde” vonden wij in St.Medier bij Mas Oleandre, passievol gerund door Esther en Leonard Robberts.

Klassiek genieten in de zuidelijke Rhônevallei en de schilderachtige Provence

Cultuur en ambiance in de Rhonevallei, sfeervol Mas Oleandre.

“Een stukje Paradijs op Aarde” is de beste omschrijving van zowel de ambiance van Mas Oleandre, prachtig rustiek gelegen nabij Uzès niet ver van Nîmes en alle cultuur en historie die de zuidelijke Rhônevallei te bieden heeft. Een actieve vakantie gecombineerd met een heerlijk rustieke entourage en luxe, comfort en service van deze maison d’hôtes. Boek een week en kom herboren terug.

Stijlvol genieten in de Côtes de Provence.

Een schitterend groene natuur met een fraaie route langs les Gorges du Verdon. Heerlijk kreeft eten in Nice, Saint-Raphaël of Saint-Tropez met natuurlijk een overheerlijke Provence Rosé van Château Roubine of Minuty. U verblijft op Château de Berne, een prachtig gerestaureerd château centraal gelegen nabij Draguignan. Van hieruit kunt u volop genieten van dit idyllische stukje Frankrijk. Zullen we een tafeltje voor u boeken bij Chez Bruno, misschien wel het beste truffelrestaurant ter wereld. Een uitgewerkt programma ligt voor u klaar, waarop we in overleg met u naar hartelust kunnen variëren.