Privé reisje naar Normandië                    –                  Vraag HIER info aan

 
Al jaren op uw Bucketlist: Normandië en zijn indrukwekkende geschiedenis van ’s werelds grootste invasie ooit!

– duur van de reis: 4 of 5 dagen (incl.reisdagen)
– beste periode: april t/m oktober
– vervoer heen en terug: eigen auto
– vervoer ter plaatse: eigen auto
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, ontvangsten en proeverijen: in overleg
– professionele gids ter plaatse: desgewenst in overleg

Arromanches|Cinema 360|Pointe du Hoc|Omaha- Utah Beach|Bayeux

 
Normandië, een klassieke bestemming.

Sta stil in Arromanches, bij Pointe du Hoc, op het impossante Amerikaanse oorlogskerkhof in Colleville-sur-Mere en het sobere Duitse in La Cambe. Maak een strandwandeling over Omaha Beach en Utah Beach, stille getuige van de grootste militaire invasie ooit!

Bezoek het invasiemuseum in Caen en Arromanches en Sainte-Mère Eglise, waar de parachutist nog steeds aan de kerktoren hangt. En breng een bezoek aan de stad en het Tapijt van Bayeux, dat de Slag bij Hastings van Willem The Conqueror in 1066 weergeeft. Verblijf in een perfect hotel, net buiten de stad en ga minstens één keer genieten van de verste fruits-de-mer denkbaar.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”


Het werkt als volgt: U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag cq opdracht bij mij neer:

Als u privé met enkele goede vrienden wilt gaan, dan organiseren wij dat graag vanaf 2 personen. Wij regelen dan het hotel en de gewenste activiteiten -al dan niet met gids- alsmede de reserveringen van lunches en/of diners, die u dan zelf ter plaatse afrekent. In dit geval werken wij met een ‘open calculatie’ en een organisatie-fee van 10% over het reisprogramma, niet over de lunches en diners, met een minimum van 100,- per persoon.

Prefereert u met Gijs van Bilsen als uw persoonlijk gastheer/reisleider te gaan, dan geldt een minimum van 8 personen en wordt de offerte aangeboden inclusief de reis per vip-bus en “all-inclusive” -vervoer ter plaatse (tenzij u met eigen auto’s wilt gaan), alle activiteiten, gids, entrées, ontvangsten etc.etc.- met mooie wijnen tijdens lunches en diners. Vanzelfsprekend worden zowel tijdens reis als verblijf alle veiligheids- en hygiënevoorschriften in acht genomen en gerespecteerd. Indicatieve prijs is dan voor 5 dagen Normandië: 1750,- tot 2250,- per persoon, obv een tweepersoons kamer en afhankelijk van de concrete invulling van uw reis en gekozen niveau van hotels & restaurants.

Vertel mij wat u wilt en ik maak u een offerte op maat. 

Maak gebruik van mijn netwerk, kennis en ervaring.           Bel of mail mij!

 
Er wordt ook een georganiseerde reis naar Normandië aangeboden in groepsverband. Zie daarvoor: Groepsreis Normandië “Nieuwe Stijl” onder Groepsreizen.