Privéreis Normandië, D-Day, Pointe du Hoc, Caen

Met een professionele gids voor u privé, wordt het allemaal nóg vele maken duidelijker en interessanter

 
Al jaren op uw Bucketlist: Normandië en zijn indrukwekkende geschiedenis van D-Day, ’s werelds grootste invasie ooit! Ga er eens kijken en laat het rustig op u inwerken. Oh ja, en geniet daar ook van de lekkerste oesters denkbaar.

– duur van de reis: 4 of 5 dagen (incl.reisdagen)
– beste periode: april t/m oktober
– vervoer heen, terug en ter plaatse: eigen auto
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, ontvangsten en proeverijen: in overleg
– professionele gids ter plaatse: die regelen wij desgewenst in overleg met plezier voor u.
 

Cinema 360|St. Mère-Eglise|Omaha Beach|Utah Beach|Bayeux

Normandië, een klassieke bestemming

 
Sta stil in Arromanches, bij Pointe du Hoc, en ga naar het impossante Amerikaanse oorlogskerkhof in Colleville-sur-Mere. Wandel rustig over het sobere Duitse kerkof in La Cambe, waar meer dan het dubbele aantal gesneuvelden van D-Day ligt. Maak een strandwandeling over Omaha Beach en Utah Beach, stille getuige van de grootste militaire invasie ooit!

Bezoek het invasiemuseum in Caen en Arromanches en Sainte-Mère Eglise, waar de parachutist nog steeds aan de kerktoren hangt. En breng een bezoek aan de stad en het Tapijt van Bayeux, dat de Slag bij Hastings van William The Conqueror in 1066 weergeeft. Verblijf in een perfect hotel, net buiten de stad -wij kennen er wel een paar- en ga minstens één keer genieten van de lekkerste oesters en verste fruits-de-mer denkbaar. Dat regelen wij allemaal voor, precies zoals u het graag wilt.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”

Het werkt als volgt:

U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag of opdracht daarom bij mij neer. Heel verstandig, want met onze jarenlange ervaring en vriendschappelijke contacten tillen wij uw verblijf naar een hoger niveau.

1. U regelt alles zelf en maakt gebruik van enkele tips en adviezen van mij aangaande hotels, restaurants en bezienswaardigheden. Aarzel niet daar om te vragen; een kleine moeite, een groot plezier. Aan úw discretie om dat te belonen met een flesje wijn of zo.

2. U vraagt mij om een voorstel voor een privéreis en geeft daarbij aan waar uw voorkeur naar uitgaat. Ik presenteer u module-gewijs het complete programma in al zijn onderdelen, mét prijskaartje. U beslist op grond daarvan wat u door mij wilt laten organiseren en wat u zelf doet. Denkt u aan: vliegtickets – hotelreservering(en) – alle transfers – afspraken, visites, ontvangsten, activiteiten, entreés, theaterbezoek – lunch- en dinerreserveringen – een dagdeel met gids.

3. Idem als hierboven maar nu maken we er een besloten reis van, waarbij ikzelf mee ga als uw reisleider, vinoloog. Dat kan vanaf 6 personen. Nu ga ik alles organiseren, van begin tot eind. Zeker als het een reis betreft met een ‘dikke knipoog naar wijn’ gaan er deuren voor u open die voor anderen gesloten blijven. En u komt als kenner terug. Ik presenteer u dan een compleet programma ‘geheel conform uw wensen en budget’– alles inbegrepen, ook de luxe bus ter plaatse als u wenst. Oh ja, lunches en diners regel ik dan ook, vaak op de mooiste plekjes …..én met natuurlijk uitstekende wijnen. Dat wordt genieten met een grote G.

Vertel mij waar uw voorkeur naar uit gaat en ik maak u een offerte op maat. 
 

Maak gebruik van mijn netwerk, kennis en ervaring. Dat verrijkt uw reis !