Privéreis of Bedrijfsuitje Normandië – D-day

Met een professionele gids voor u privé, wordt het allemaal nóg vele maken duidelijker en interessanter

 
Al jaren op uw Bucketlist: Normandië en zijn indrukwekkende geschiedenis van D-Day, ’s werelds grootste invasie ooit! Ga er eens kijken en laat het rustig op u inwerken. Oh ja, en geniet daar ook van de lekkerste oesters en fruits de mer denkbaar.

– duur van de reis: 4 of 5 dagen
– beste periode: april t/m november
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– vervoer heen, terug en ter plaatse: eigen auto of luxe bus
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, ontvangsten en proeverijen: in overleg
– professionele gids ter plaatse: die regelen wij desgewenst in overleg met plezier voor u.
 

Cinema 360|St. Mère-Eglise|Omaha Beach|Utah Beach|Bayeux

Normandië, een klassieke bestemming

 
Sta stil in Arromanches, bij Pointe du Hoc, en ga naar het impossante Amerikaanse oorlogskerkhof in Colleville-sur-Mere. Wandel rustig over het sobere Duitse kerkof in La Cambe, waar meer dan het dubbele aantal gesneuvelden van D-Day ligt. Maak een strandwandeling over Omaha Beach en Utah Beach, stille getuige van de grootste militaire invasie ooit!

Bezoek het invasiemuseum in Caen en Arromanches en Sainte-Mère Eglise, waar de parachutist nog steeds aan de kerktoren hangt. En breng een bezoek aan de stad en het Tapijt van Bayeux, dat de Slag bij Hastings van William The Conqueror in 1066 weergeeft. Verblijf in een perfect hotel, net buiten de stad -wij kennen er wel een paar- en ga minstens één keer genieten van de lekkerste oesters en verste fruits-de-mer denkbaar. Dat regelen wij allemaal voor, precies zoals u het graag wilt.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”

Het werkt als volgt:

U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag of opdracht daarom bij mij neer. Heel verstandig, want met onze jarenlange ervaring en vriendschappelijke contacten tillen wij uw verblijf naar een hoger niveau.
 
Ik zorg dat alles keurig geregeld is. Denk aan hotelreserveringen – alle transfers ter plaatse – afspraken – visites – ontvangsten – activiteiten – entrées – theaterbezoek – muziekuitvoering – lunch- en dinerreserveringen – een dagdeel met gids etc.etc. Niks moet maar alles kan!
U krijgt een compleet draaiboek mee of een reisschema op grote lijnen, net wat u prefereert.
 
En hebt u graag dat ik zelf mee ga als uw persoonlijk reisleider, dan doe ik dat met plezier. Zeker als u kiest voor een reisbestemming met ‘een knipoog naar wijn’ gaan er dan deuren open die voor anderen gesloten blijven. Dan wordt het ècht genieten met een grote G.
 
Vertel mij waar uw voorkeur naar uitgaat en ik maak u een offerte op maat.
 

Maak gebruik van mijn netwerk, kennis en ervaring. Dat verrijkt uw reis !