Groepsreis “Nieuwe Stijl” naar de Elzas                  Vraag HIER info aan

 
Als het weer mag en de hotels en restaurants weer open zijn gegaan, dan pakken we de draad weer op en gaan we “het leven vieren”…in de Elzas.
Wees er snel bij en neem een vrijblijvende OPTIE! U hoort dan als eerste de data dat we kunnen gaan.

Pittoreske dorpjes met vakwerkhuizen in een glooiend landschap van honderden wijngaarden vormen een heel gemoedelijke entourage en maken de Elzas uitermate geschikt om heerlijk een paar dagen tot rust te komen en te genieten “van het goede der aarde en de geneugten des levens…..”
 
 
Reisinformatie Groepsreis Elzas “Nieuwe Stijl”
Download HIER vanaf 3 juni het complete programma (*)

-drie nachten/vier dagen genieten in de Elzas
-wanneer: donderdag 9 t/m zondag 12 juli (onder voorbehoud)
-vervoer heen en terug: eigen auto (**)
-vervoer ter plaatse: eigen auto; soms optioneel luxe bus (*)
-verblijf (*): in Le Chambard***** of Cheneaudière*****
-bezoek aan Maison Hugel en Maison Trimbach
-Chateau Haut-Königsbourg en Musée Unterlinden

-lunch bij Maison des Tetes, Colmar
-minimum/maximum aantal deelnemers: 12/20
-all-inclusive, o.a. 2 lunches en 3 diners met mooie wijnen
-begeleiding: Gijs van Bilsen, Registervinoloog
-prijs, all-inclusive: 1650,- per persoon obv een 2-persoonskamer
-eenpersoonstoeslag 660,- U heeft exact eenzelfde luxe kamer

(*) Vanzelfsprekend zullen tijdens reis en verblijf alle nieuwe voorschriften m.b.t. veiligheid worden gerespecteerd.
(**) Alleengaanden kunnen met Gijs van Bilsen meerijden naar Colmar en terug naar huis. Bij voldoende belangstelling kan zelfs een luxe bus(*) worden gechartered.

U hoeft voor deze reis geen aanbetaling te doen maar pas twee weken voor vertrek de volledige reissom. Wordt de reis toch geannuleerd, dan ontvangt u uw betaling in zijn geheel terug.

Colmar| Riquewihr| Ribeauvillé| Choucroute Royale|Riesling Grand Cru

 
U reist op donderdag zelf naar Colmar, waar we elkaar in de namiddag ontmoeten. Daarna is alles geregeld en verzorgd, zoals u gewend bent. Verblijf is in een prachtig *****hotel nabij Colmar.
We bezoeken het Musée Unterlinden en Chateau Haut-Königsbourg en enkele gerenommeerde wijnhuizen. Ook is er voldoende vrije tijd om van Riquewihr, Turckheim en Ribeauvillé te genieten. Oh ja, en heerlijk lunchen doen we natuurlijk ook. Het diner ’s avonds genieten we in het uitstekende restaurant van het hotel, à la carte. Precies waar u nog zin in heeft. Zondagochtend nemen we weer afscheid van elkaar.

Vanzelfsprekend worden in het programma dat ik heb gemaakt de nieuwe eisen omtrent veiligheid en sociale hygiëne keurig gerespecteerd. U kúnt aan alle onderdelen deelnemen maar u mag desgewenst ook een dagdeel uw eigen plan trekken. Vanzelfsprekend kunt u ook een dag eerder arriveren en/of een dag later terugrijden; dat regel ik met plezier voor u.

Het leven kan goed zijn!      Exclusieve reizen in gezelschap – Carpe diem!


 

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”

Bovenstaande reis is op basis van “Open Intekening” van donderdag t/m zondag. U kunt deze reis ook met een besloten gezelschap -minimaal 8 personen- maken op een andere datum, onder mijn persoonlijke leiding en met eventuele aanpassingen die u wenst. Informeer naar de mogelijkheden; ze zijn legio.