Groepsreis Nieuwe Stijl naar de Elzas

 
Nu het weer mag en de hotels en restaurants weer open zijn gegaan, pakken we de draad weer op en gaan we “het leven vieren”…in de Elzas. Wees er snel bij en neem een vrijblijvende OPTIE!

Pittoreske dorpjes met vakwerkhuizen in een glooiend landschap van honderden wijngaarden vormen een heel gemoedelijke entourage en maken de Elzas uitermate geschikt om heerlijk een paar dagen tot rust te komen en te genieten “van het goede der aarde en de geneugten des levens…..”

Reisinformatie Groepsreis Elzas “Nieuwe Stijl”

-drie nachten/vier dagen genieten in de Elzas
-wanneer: Nog in te vullen (doet u een suggestie!)
-vervoer heen en terug: eigen auto (**)
-vervoer ter plaatse: eigen auto(*)
-verblijf (*): in Le Chambard***** of Cheneaudière*****
-bezoek aan Maison Hugel en Maison Trimbach
-Chateau Haut-Königsbourg en Musée Unterlinden
 

-lunch bij Maison des Tetes, Colmar
-minimum/maximum aantal deelnemers: 12/20
-all-inclusive, o.a. 2 lunches en 3 diners met mooie wijnen
-begeleiding: Gijs van Bilsen, Registervinoloog
-prijs, all-inclusive: 1650,- per persoon obv een 2-persoonskamer
-eenpersoonstoeslag 690,- U heeft exact eenzelfde luxe kamer

(*) Vanzelfsprekend zullen tijdens reis en verblijf alle nieuwe voorschriften m.b.t. veiligheid worden gerespecteerd.
(**) Alleengaanden kunnen met Gijs van Bilsen meerijden naar Colmar en terug naar huis. Bij voldoende belangstelling kan zelfs een luxe bus(*) worden gechartered.
U hoeft voor deze reis geen aanbetaling te doen maar pas twee weken voor vertrek de volledige reissom. Wordt de reis toch geannuleerd, dan ontvangt u uw betaling in zijn geheel terug.

Colmar| Riquewihr| Ribeauvillé| Choucroute Royale|Riesling Grand Cru

 
U reist op donderdag zelf naar Colmar, waar we elkaar in de namiddag ontmoeten. Daarna is alles geregeld en verzorgd, zoals u gewend bent. Verblijf is in een prachtig *****hotel nabij Colmar.
We bezoeken het Musée Unterlinden en Chateau Haut-Königsbourg en enkele gerenommeerde wijnhuizen. Ook is er voldoende vrije tijd om van Riquewihr, Turckheim en Ribeauvillé te genieten. Oh ja, en heerlijk lunchen doen we natuurlijk ook. Het diner ’s avonds genieten we in het uitstekende restaurant van het hotel. Zondagochtend nemen we weer afscheid van elkaar.

Vanzelfsprekend worden in het programma dat ik heb gemaakt de nieuwe eisen omtrent veiligheid en sociale hygiëne keurig gerespecteerd. U kúnt aan alle onderdelen deelnemen maar u mag desgewenst ook een dagdeel uw eigen plan trekken. Vanzelfsprekend kunt u ook een dag eerder arriveren en/of een dag later terugrijden; dat regel ik met plezier voor u.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”

Exclusieve reizen in gezelschap – Carpe diem!  Vraag HIER meer info aan

Bovenstaande reis is op basis van “Open Intekening”; data nog nader in te vullen. U kunt deze reis ook heerlijk privé maken of met enkele goede vrienden of desgewenst met een besloten gezelschap -minimaal 6 personen- op een andere datum, onder mijn persoonlijke leiding en met eventuele aanpassingen die u wenst. Informeer naar de mogelijkheden; ze zijn legio.