Privéreis naar Bordeaux, Médoc, Saint Emilion en Pomerol

 
Maak op een hoog niveau kennis met Bordeaux et zijn Grands Vins. Bijzonder aan deze reis is de ontvangst op Chateau Giscours en Chateau du Tertre.

– duur van de reis: 4, 5 of 6 dagen
– beste periode: voorjaar en najaar
– vervoer heen en terug: auto of vliegtuig
– vervoer ter plaatse: huurauto of privéchauffeur
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, ontvangsten en proeverijen: in overleg
– professionele gids ter plaatse: desgewenst in overleg
 

Cité du Vin |Grands Crus Classés | St.Emilion |Pomerol | Pauillac

Bordeaux, bakermat van de wijnbouw.

 
Bordeaux is een schitterende stad en ademt in alles de grandeur en reputatie van Grand Cru Classé-wijnen. Wandel na een bezoek aan het prachtig nieuwe Cité du Vin museum (foto) helemaal langs de Quai de Chartrons terug naar het oude centrum. Op Place Gambetta – where else – moet u zeker even een heerlijk glas Sauvignon Blanc gaan drinken.

Bezoek het romantische, pittoreske Middeleeuwse stadje Saint-Emilion en natuurlijk een gerenommeerd Chateau als La Conseillante in Pomerol. Plan vervolgens in de dorpen Pauillac, Margaux en Saint-Julien, aan de overkant van Gironde, een paar exclusieve kelderbezoeken. Wees welkom op Chateau Giscours en Chateau du Tertre en proef van hun fabuleuze wijnen. Als u met minimaal 10 personen bent kan ik de Orangerie van Chateau du Tertre een exquise lunch worden genoten. Wij regelen dat allemaal met plezier.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”

Het werkt als volgt:

U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag of opdracht bij mij neer.

Als u privé met enkele goede vrienden wilt gaan, dan organiseren wij dat graag vanaf 2 personen. Wij regelen dan de tickets en het hotel en de gewenste activiteiten, al dan niet met gids. Ook zorgen wij voor reserveringen van lunches en/of diners, die u dan zelf ter plaatse afrekent. In dit geval werken wij met een ‘open calculatie’ en een organisatie-fee van 10% met een minimu van 100,- PP. Dit geldt het reisprogramma maar niet de lunches en diners en eventuele vluchten.

Prefereert u met Gijs van Bilsen -Registervinoloog van de Wijnacademie- als uw persoonlijk gastheer/reisleider te gaan, dan geldt een minimum van 8 personen. In dit geval wordt u een offerte gemaakt inclusief vliegreis. Tevens is dan alles inbegrepen waaronder het vervoer ter plaatse, alle activiteiten, de gids, alle entrées, ontvangsten etc.etc. Vanzelfsprekend drinken we mooie wijnen tijdens lunches en diners, die eveneens inclusief zijn. Indicatieve prijs is voor 5 dagen Bordeaux: 2550,- tot 3250,- per persoon, obv 2 personen, Dit is helemaal afhankelijk van de concrete invulling van uw reis en het gekozen niveau van hotels & restaurants.

Vertel mij waar uw voorkeur naar uit gaat en ik maak u een offerte op maat. 

Door mijn goede contacten maak ik er iets bijzonders van ! Meer weten?