Privé reisje naar Bordeaux                     –                    Vraag HIER info aan

 
Maak op een hoog niveau kennis met Bordeaux et ses Grands Vins. Bijzonder aan deze reis: ontvangst op Chateau Giscours en Chateau du Tertre.

– duur van de reis: 4, 5 of 6 dagen
– beste periode: voorjaar en najaar
– vervoer heen en terug: auto of vliegtuig
– vervoer ter plaatse: huurauto of privéchauffeur
– overnachtingen: conform het gewenste niveau
– lunches en diners: in overleg te reserveren
– activiteiten, ontvangsten en proeverijen: in overleg
– professionele gids ter plaatse: desgewenst in overleg

Cité du Vin|GrandCru Classé| St.Emilion | Bordeaux| Pomerol |Pauillac

 
Bordeaux, bakermat van de wijnbouw.

Bordeaux is een schitterende stad en ademt in alles de grandeur en reputatie van Grand Cru Classé-wijnen. Wandel na een bezoek aan het prachtig nieuwe Cité du Vin museum (foto) helemaal langs de Quai de Chartrons terug naar het oude centrum en ga op Place Gambetta – where else – een heerlijk glas Sauvignon Blanc drinken.

Bezoek het romantische, pittoreske Middeleeuwse stadje Saint-Emilion en natuurlijk een gerenommeerd Chateau als Conseillante in het naburige Pomerol. Plan in de dorpen Pauillac, Margaux en Saint-Julien, aan de overkant van Gironde, een paar exclusieve kelderbezoeken en proeverijen en wordt een vip-ontvangst gewaar op Chateau Giscours en Du Tertre, wellicht zelfs met een exquise lunch in de Orangerie van Du Tertre. Wij regelen dat met plezier.

“En jij weet óók nog, Gijs, waar we heerlijk kunnen lunchen en dineren”


Het werkt als volgt: U wilt er heerlijk tussenuit en legt die vraag cq opdracht bij mij neer:

Als u privé met enkele goede vrienden wilt gaan, dan organiseren wij dat graag vanaf 2 personen. Wij regelen dan de tickets en het hotel en de gewenste activiteiten -al dan niet met gids- alsmede de reserveringen van lunches en/of diners, die u dan zelf ter plaatse afrekent. In dit geval werken wij met een ‘open calculatie’ en een organisatie-fee van 10% over het reisprogramma, niet over lunches en diners en eventuele vluchten, met een minimum van 100,- per persoon.

Prefereert u met Gijs van Bilsen -Registervinoloog van de Wijnacademie- als uw persoonlijk gastheer/reisleider te gaan, dan geldt een minimum van 8 personen en wordt de offerte inclusief vlieg- of VIP-bus-reis en “all-inclusive” -vervoer ter plaatse, alle activiteiten, gids, entrées, ontvangsten etc.etc.- aangeboden, met vanzelfsprekend mooie wijnen tijdens lunches en diners. Indicatieve prijs is dan voor 5 dagen Bordeaux is: 1950,- tot 2550,- per persoon, obv 2 personen en afhankelijk van de concrete invulling van uw reis en gekozen niveau van hotels & restaurants.

Vertel mij waar uw voorkeur naar uit gaat en ik maak u een offerte op maat. 
 

 

Maak gebruik van mijn netwerk, kennis en ervaring.           Bel of mail mij!