TOP-10 Wereldwijnen – Italië

6. De Stefani – Venezia 2018 – Cabernet-Sauvignon – Merlot

 
In Veneto, noordoostelijke Italië, worden prachtige rode wijnen geproduceerd…en veelal tegen een aantrekkelijke prijs. Wij selecteerden de Venezia Cabernet-Sauvignon – Merlot 2018 van De Stefani, een familiebedrijf waar momenteel de vierde generatie – Alessandro de Stefani – aan het roer staat. Als u wenst maken wij met plezier voor u een afspraak om er eens te gaan kijken…en proeven natuurlijk.
 
En weer is het Franse Cabernet-Sauvignondruif die elders ter wereld prachtige resultaten geeft, samen met de Merlot: sappig, fruitig, vlezig, krachtig maar ook soepel en toegankelijk.
 
“Een mond vol wijn” met tonen van tabak en kruiderij.
 
Dát zijn de typeringen van een excellente Italiaanse wijn. Acht tot twaalf maanden houtlagering heeft deze wijn gehad en daarna op fles gebracht ‘tiré sur lie’ dat wil zeggen rechtstreeks van de droesem, niet eerst overgestoken en gefilterd. Dat betekent kracht en diepgang. Dat gaat u proeven.
 
 
Prijs per fles 14,50 / doos van 6 flessen 82,50 (13,75)
 

Aardige BONUS: Met elke bestelling, die wij vanaf heden van u mogen ontvangen, bouwt u een aardige kortingspositie op op toekomstige (wijn)reizen: voor elke 500,- factuurwaarde excl.btw ontvangt u op een toekomstige reisfactuur een korting van 50,- OFWEL: 10% van de cumulatieve wijnfactuurwaarde excl.btw mag u in mindering brengen op een toekomstige (wijn)reisfactuur. Even doordrinken en u gaat een keer voor niks naar Reims!