Lees HIER alles over de verrassende kennismaking met Georgië & Tbilisi, eind oktober 2016 met Gijs én Jan van Bilsen als uw gastheer.

Beste reader,

Het blad Vogue noemt Georgië "the secret Gem of Europe" en zij schrijven zelfs: "forget about Milan and cancel your trip to Berlin, because Georgia is the place to be".

Georgië zal je inderdaad zeer aangenaam verrassen en Tbilisi is een prachtige stad met een mix van Grandeur en Georgisch orthodoxe en Russische invloeden.

Ik heb een prachtige reis samengesteld, die je hiermee op een heel prettige wijze laat kennismaken, gelardeerd met een bezoek aan Chateau Mukhrani (beste Georgische wijn) en ontvangst door mijn broer Jan, directeur van IFC-Worldbank voor de regio South-Caucasus. Hij presenteert ons een interessant verhaal over de rol van de Wereldbank in deze regio en Georgië in het bijzonder.

Lees het programma, kijk naar de prachtige foto's, raak enthousiast en ga mee !
All-inclusive à 1495,- per persoon (sharing). Ik beloof je een heel interessante reis.

Vriendelijke groet,

Gijs van Bilsen -06-37661203

De eerste annonce van deze reis in januari jongstleden, bracht mij tientallen - misschien wel honderd - enthousiaste reacties maar helaas, wellicht vanwege de meivakantie, net te weinig inschrijvingen. Daarom heb ik een nieuwe datum gekozen en beveel ik deze prachtige reis opnieuw van harte bij je aan!

foto boven: Kathedraal van Heilige Drie-eenheid
foto beneden: Chateau Mukhrani