Download HIER  de PDF-Printversie van het Jaarprogramma 2019

Beste reader,

Het Jaarprogramma is klaar. Volop mooie reizen onder mijn persoonlijke leiding. Vaste bestemmingen als Krakau (incl. Auschwitz), de Palio, Zuid-Afrika, Porto & Dourovallei etc. etc. maar ook de Mille Miglia in Brescia, kennismaking met Georgië & Tbilisi en de Truffel- en Wijnreis naar Toscane.

Je bent van harte welkom om mee te gaan.
Vriendelijke groet,
Gijs van Bilsen

Liever een privé-reis of in besloten gezelschap (we zijn net terug van 5 dagen Beaune met een achttal vrienden); bel mij om een offerte op maat of kijk eens op de website voor alle mogelijkheden (www.scottbilsentravel.com).

---

Krakau - Auschwitz - do.14-zo.17 febr.2019

Bewust heb ik gekozen om ook Krakau jaarlijks in het programma op te nemen. Deze reis heeft - met name op zaterdag wanneer we Auschwitz en Birkenau bezoeken - een meer ingetogen karakter. Klik HIER voor de PDF-printversie.
Naast deze serieuze toon gaan we overigens ook gewoon genieten van een schitterend hotel, een privé-pianorecital, een stadswandeling, de zoutmijnen, het Museum van Oscar Schindler, de Dame met Hermelijn van Leonardo da Vinci, de Lakenhal, het Joods Kwartier met beide synagogen, uitstekende restaurants etc.etc.

---

De meest bijzondere safari's maak je in de Serengeti (Tanzania) of Okavango Delta (Botswana), die zelfs het laatste stukje ongerept Afrika wordt genoemd. Vraag om een offerte op maat. Misschien zelfs met een verlenging op een fraai Resort voor de kust van Mozambique (Anantara Bazaruto)...