Veel exclusiever kan het niet....

We gaan met een select gezelschap van slechts 6 personen naar Zuid-Afrika. Onder mijn persoonlijke leiding; sterker nog ikzelf ben uw persoonlijk reisleider, chauffeur en gids. En entertainer ! Ik heb al twee gezellige mensen - begin 60 - die mee willen. Een exclusieve rondreis met verblijf in een Private Game Resort in het Kruger National Park, binnenlandse vlucht naar George, via De Tuinroute naar Hermanus om walvissen te spotten en natuurlijk uitgebreid Kaapstad en De Wijnlanden.

In een relaxt tempo en met een hoog niveau van luxe en comfort.
En natuurlijk met een paar mooie privé-VIP-ontvangsten op gerenommeerde Wine Estates, door de wijnmaker/eigenaar zelf vanzelfsprekend.

Twee weken geheel verzorgd, van zondag 7 t/m zondag 21 oktober 2018.
Rekent u op ongeveer 7.500,- per persoon - all-inclusive - obv een tweepersoonskamer/-lodge.
Inclusief ook alle vluchten en een uitgebalanceerd programma met natuurlijk ook af en toe een vrije middag of avond.
Interesse?
Neem eens contact met mij op en ik licht deze reis met plezier toe.

Baie vriendlike groete,

Gijs van Bilsen 06-37661203

---

Denk je aan Frankrijk dit jaar, wellicht op doorreis naar het zuiden, kijk dan snel op de prachtige website van Mas Oleandre in Zuid-Frankrijk en boek nog net een week in voor-, hoog- of naseizoen..... als je geluk hebt. De Nederlandse propriétaires Esther en Leonard Robberts-Kuechler geven hier op onvolprezen wijze invulling aan het begrip gastvrijheid in de zuidelijke Rhonevallei. Een uniek plekje met heerlijke privacy, luxe en comfort vlak bij Nimes en Avignon.

 

---