Hier is het allemaal mee begonnen in 1992. Lees HIER het programma.

Beste reader,

Ik heb een prachtige Jubileumreis naar Zuid-Afrika, Kaapstad en de Wijnlanden samengesteld, die je in 9 dagen op de mooiste plekjes brengt en waarbij deuren voor je open gaan, die voor anderen gesloten blijven. Genieten op hoog niveau onder mijn persoonlijke leiding. Speciaal prijskaartje van deze reis is 3150,- per persoon op basis van 2 personen*.

Deze reis kun je natuurlijk perfect verlengen met of laten voorafgaan door een privé-safari in Krugerpark of elders in Afrika. Ik heb de beste contacten, geen overheadkosten noch duur kantoor maar wel een geweldig netwerk en de scherpste STO-rates (Special Tour Operator prijzen).

Interesse lees gauw meer over deze Jubileumreis en bel mij, ook als je liever zelf zo'n reis maakt met vrienden of in familiekring.

Baie vriendlike groete,

Vin & Voyage - Scott Bilsen Travel - 25 Years of Ecellence
Gijs van Bilsen, 06-37661203


*dit is excl. de intercontinentale vluchten vanaf Amsterdam rechtstreeks met KLM (richtprijs 1000,-) of via Dubai met Emirates (richtprijs 750,-)

Ik heb optie op KLM-tickets tot 13 februari aanstaande. We gaan met minimaal 18 en maximaal 26 personen. Inschrijvingen worden gehonoreerd op volgorde van binnenkomst. Nadere algemene voorwaarden op laatste pagina's van het reisprogramma.

 

---

Stap 2: speel met deze afbeelding

Volgende week: Jubileumreis SAFARI in de Serengeti, Tanzania begin oktober met desgewenst Kilimanjaro Mountain Tour...

NU al meer weten? Bel mij even op 06-37661203

---