Groepsreizen

Wij bieden jaarlijks enkele reizen in gezelschap aan “met een knipoog naar wijn” en onder persoonlijke leiding van Gijs van Bilsen.

Binnen Europa zijn dat  de Autorally in de Loire, de Palio in Siena, een kennismaking met Tbilisi/Georgië of de stedenreis naar Krakau/Auschwitz. Buiten Europa betreft het een indrukwekkende week Safari in de Serengeti en twee geheel verzorgde rondreizen, één in Zuid-Afrika en de ander in Chili/Argentinië. Voor 2019 staat bovendien Australië en Nieuw-Zeeland weer eens op het programma.

Zij die u de afgelopen 25 jaar voorgingen, zullen het volmondig beamen: het zal u aan niets ontbreken.

Groepsreizen, geheel verzorgd, 2018:

De Palio in Siena, 30 juni-3 juli 2018.

Door onze uitstekende contacten zijn wij de ENIGE in Nederland die u deze belevenis kunnen aanbieden: Opnieuw zijn wij te gast bij Francesca di Biondi Santi in haar Palazzo aan de Piazza del Campo met groot balkon en een perfect uitzicht over het parcours en start/finish van de PALIO in Siena, sinds 1287. Dat is absoluut uniek. We staan dus niet midden tussen de duizenden mensen op het plein maar wij hebben de allerbeste plaatsen. Vier fantastische dagen met als hoogtepunt de race zelf natuurlijk maar ook ontvangst in een van de contrada’s van Siena door Andrea Milani (beroemd Italiaans architect, in Nederland bekend van Museum Voorlinden in Wassenaar) en twee zeer bijzondere ontvangsten bij unieke wijnproducenten; Castello di Ama en Marchesi Antinori.

Download hier het complete programma en schrijf in voordat het te laat is. 3250,- pp sharing, all-inclusive, vluchten, lunches, diners, balkonplaatsen, de beste wijnen, exclusieve ontvangsten in contrada’s, diner in één van de contrada’s, bezoek aan hun kapel en museum en zegening van het paard, etc.etc.etc.

Autolrally-toertocht/langs Kastelen en Chateaus in de Loire, 20-25 mei 2018.

Download HIER het programma. Classic Car, een cabrio of gewoon een leuke auto; wij bieden u een prachtige week langs de Loire, waarbij wij u – in de vorm van een tourtocht/rally – meenemen naar de mooiste plekjes, chateaus en kastelen en natuurlijk fraaie dinerlocaties en luxueuze hotelaccommodaties, op Relais & Chateau niveau. Per dag rijden we hooguit 150 km en er is een competitie-element ingebouwd, zodat we na 5 dagen genieten een heuse winnaar hebben. Start is nabij Amboise en we eindigen in de buurt van Angers. Prijs pp 2150,- all-inclusive.

Krakau en Auschwitz, 5-8 april 2018.

Bewust hebben wij gekozen voor een reis naar Krakau, een wonderschone stad in het zuiden van Polen gecombineerd met een bezoek aan Auschwitz en Birkenau. Een reis die ongetwijfeld ‘uw leven verrijkt’, zoals een eerdere reisgenoot zo passend verwoordde. We bezoek de stad Krakau uitgebreid met een professionele gids en gaan ook naar Schindler’s Museum en de twee Joodse Synagogen en begraafplaats. Verblijf is in het Copernicus Hotel, grote klasse.
Een privé-pianorecital van Chopin genieten we in het Bonorovsky Palace, waar we aansluitend heerlijk dineren. Vier dagen compleet verzorgd op hoog niveau 1495,- pp sharing, inclusief vluchten.

Safari in de Serengeti op niveau van de Luxury Tour - Grand Tour, 6-13 juni 2018.

Op een hoog niveau van luxe, service en comfort bieden wij u een Safari Groepsreis aan in de Serengeti met de mooiste plekjes, beste lodges, een ballonvaart en een private-aircraft-sightseeing-inspectie boven de Serengeti en Ngorongorokrater. Na aankomst in Arusha overnachten we in The Coffee Lodge. De volgende dag starten we onze indrukwekkende safari, die ons in zes dagen via Lake Manyara helemaal naar The Western Corridor in de Serengeti zal brengen. We maken deze safari met zes personen per Private Rangerover met een professionele Ranger/Driver/Guide; minimaal aantal deelnemers 12 / max. 18. All-inclusive; 5450,- pp sharing, inclusief intercontinentale vlucht.

15-daagse groepsreis door Zuid-Afrika op hoog niveau, 6-21 okt. 2018.

Al 25 jaar komen wij in Zuid-Afrika en evenzovele groepsreizen hebben wij daarheen georganiseerd en van begin tot eind geheel verzorgd. Start is in het noorden, het prachtig natuurschoon van de voormalige Oost Transvaal en een safari van twee dagen met verblijf in een van de beste Private Game Resorts van het Krugerpark. Binnenlandse vlucht naar George, Tuinroute, Oudtshoorn en walvissen spotten in Hermanus.
De Kaapprovincie met alle highlights van dien, Tafelberg, Kaap de Goede Hoop en Cape Point, de Peninsularoute, Robbeneiland, The Waterfront, Kaapstad zelf en VIP-ontvangsten op gerenommeerde Wine Estates als De Toren Private Cellar en Muratie. Vraag het complete programma aan. Prijs persoon bedraagt 6950,- obv tweepersoonskamer. Van begin tot eind compleet verzorgd, inclusief alle vluchten, lunches, diners, perfecte wijnen etc.etc. Het zal u aan niets ontbreken.

17-daagse groepsreis door Argentinië en Chili, 10-26 nov. 2018.

Geheel verzorgde rondreis op hoog niveau, onder leiding van Gijs van Bilsen. Kennismaking met cultuur, historie en schitterend natuurschoon van beide landen. Buenos Aires, Plaza de Mayo, Palermo, Recoleta, Tango-show in San Telmo, Teatro Colon. Mendoza, Bodegas Salentein, Restaurant 1884 Francis Mallmann.
Over Andes naar Santiago. Lapostolle Clos Apalta Winery, Restaurant Astrid y Gastón. Zuidelijk Chili, Punta Arenas, Torres del Paine, Lago Grey. Verblijf in El Calafate, Argentijns Patagonië, Perito Moreno gletsjer. Bezoek aan Las Cataratas de Iguazú, de mooiste watervallen ter wereld. Alles inbegrepen, topklasse-hotels, prima lunches en diners inclusief de mooiste wijnen. Inclusief intercontinentale en binnenlandse vluchten. Prijs per persoon 8950,- obv twee personen. Vraag het complete programma aan.