Bedrijfsfeest of zakelijk Event

Een Zakelijk Event kan bestaan uit een bedrijfsfeest op een schitterende lokatie of een originele activiteit, waarover nog lang wordt nagepraat.

Wij organiseren uw bedrijfsfeest op een prachtige lokatie in Reims, met een mooie ontvangst op een Champagnehuis, een paar originele activiteiten in en rondom Reims,  gevolgd door een goed verzorgd diner, uitlopend in een prachtig feest.

Wij hebben de connecties en ervaring en organiseren dit allemaal geheel conform uw wensen en budget.

Wat dacht u van…

... een groot feest op een schitterende lokatie omdat u iets te vieren heeft.

Als u iets te vieren heeft met een gezelschap van 100 tot wellicht zelfs 1000 personen, dan hebben wij de mooiste locatie voor u beschikbaar in het centrum van Reims of midden in de Champagnestreek met een prachtig panoramisch uitzicht over de wijngaarden. Symposium, lunch, activiteiten in en rondom Reims, diner, feest met Bigband etc.etc. Wij regelen dat allemaal met plezier voor u en zorgen dat het u aan niets zal ontbreken.

... een originele activiteit, waarover nog lang wordt nagepraat.

Maak de
– Mille Miglia mee van dichtbij met een kijkje achter de schermen in de vertrekhal, waar alle auto’s staan opgesteld. Of organiseer zelf een
– mooie rally of toertocht langs Chateaus en Kastelen in de Loire, de “Vallei der Koningen”.

Verblijf een dag of drie op een mooi
– Engels Kasteel, in combinatie met een
– Kookclinic, Schilderclinic, Tennisclinic, Golfclinic onder professionele begeleiding.

Breng een bezoek aan de
– Ducati-fabriek in Italië en race een paar rondjes op het testcircuit. Geniet van een VIP-ontvangst achter de coulissen bij
– Prada en Armani en ervaar een avondje
– Scala van Milaan.
– Ga kajakken in Loch Lomond, Schotland
– Maak een motorboot-cruise tussen de ijsschotsen van de Jokulsarlon Gletsjer Lagune op IJsland. Meer weten? Even bellen of mailen!

... een mooi cadeau voor een jubilaris of bijzondere relatie.

Balkonplaatsen bij de Palio in Siena, wie wil dat nu niet? Een sunset-cruise op een luxeus jacht nabij de grotten van Polignano in Puglia -Zuid-Italië- gevolgd door een excellent seafood-diner in Osteria di Chichibio. Een geheel verzorgd weekendje weg naar een van de prachtige steden die Europa rijk is. Verblijf op een fraai Chateau in Bordeaux met VIP-ontvangsten bij gerenommeerde wijnhuizen. Keus te over!
Noem ons uw eigen suggestie en wij maken er iets heel bijzonders van.

... een boeiend verhaal van een boeiende spreker, die een ander licht laat schijnen op uw organisatie.

De zaken eens goed opschudden, de neuzen weer één kant in, houdt uw gehoor een spiegel voor of sla een serieus verandertraject in…. Wij bieden u professionele sprekers/coaches/trainers gelardeerd met een aangename ontspanning op een unieke lokatie -een prachtig Château- waar u exclusief met uw mensen te gast bent.

Straight Line Coaching door Nils Janssens.

Wilt u eens kennismaken met Straight-Line Training. Dat kan! In een live-samenkomst van twee keer anderhalf uur op vrijdag 1 en 8 december in Oisterwijk staan effectiviteit, succes & resultaat centraal. Nils Janssens verschaft u daarbij inzicht in wat het exact is dat u tot nu toe tegenhoudt om de volgende stap te zetten met uw business. Daarnaast krijgt u helder voor ogen waar momenteel de mogelijkheden voor u liggen die u tot nu toe nog niet eerder zag. Een bewezen “Eye-opener” met blijvend resultaat. Klik hier voor meer informatie over Straight Line Business School of Nils’ persoonlijke visie  of – nog mooier – schrijf in voor de bijeenkomst op vrijdag 1 en vrijdag 8 december van 15.30-17.00 uur bij Mansion Hotel Bos & Ven in Oisterwijk.
*

Gedrag van Aap tot Mens, over betrokkenheid en vertrouwen, door Daniel Seesink.
In zijn lezingen en masterclasses neemt Daniel Seesink, eigenaar van Bewust Zoo, zijn gehoor mee aan de hand van sprekende (voor)beelden uit de wereld van chimpansee’s, gorilla’s en bonobo’s. Het gedrag van apen vormt namelijk een onuitputtelijke inspiratiebron om het menselijk gedrag aan te spiegelen. Niet alleen heel amusant maar bovenal erg boeiend en ontwapenend en niet zelden een ‘Eye Opener’ voor ieder die het aangaat. Vanaf de eerste minuut hangt u aan zijn lippen…
*
Veranderen doe je niet in één dag. Serieus ‘aan de bak’ onder leiding van Paul van Loon, Censor Trainingen.
Heeft u reeds in samenspraak met Censor Trainingen de beslissing genomen dat het tijd is voor verandering, overweeg dan eens vier dagen de tijd daarvoor te nemen op een prachtige lokatie en start onder leiding van een professionele trainer/coach – Paul van Loon – met de puzzelstukjes te benoemen en uiteindelijk in elkaar te laten vallen. Met als gevolg dat het hele team beter is toegerust voor het proces van verandering en verbetering dat u zich bij aanvang ten doel hebt gesteld. Aan de orde komt: – Nieuw organiseren – QRM Quick Response Management – Teambuilding (vloeiend samenwerken) – Persoonlijk leiderschap.