Safari Serengeti, Tanzania

Een safari kunt u maken zoals u dat wilt: van een prachtige kennismaking ‘back to nature’ met 4WD-Rangerovers tot steeds indrukwekkender privé-safaris met een ballonvlucht en kleine vliegtuigjes naar de mooiste locaties en lodges in Tanzania. Privéreizen vanaf 2150,- per persoon all-inclusive tot wel zes of zeven mille.
En wij bieden ook een groepsreis Safari aan op het niveau tussen Luxury en Grand Tour. Zie hieronder.

Welke reis u ook kiest, wij beloven u de reis van uw leven omdat wij weten waar u moet zijn en omdat wij werken met betrouwbare mensen en betrouwbaar materieel.

“Who would have thought that from this one country I would bring back more than a thousand memories”

Voorbeeldreizen in een notendop:

Serengeti Safari Basic Tour

Reis van 6 dagen. Vanuit Kilimanjaro-Arusha, via de Ngorongoro Crater en de Centrale Serengeti krijgt u een prachtige indruk van wat de Serengeti, Tanzania te bieden heeft. U maakt een onvergetelijke privé-safari voor een verrassend aardig tarief. All-inclusive voor zes personen met uw eigen Ranger en privéchauffeur, -gids, al mogelijk vanaf 2150,- pp. excl. de intercontinentale vlucht.

Serengeti Private Safari Highlights Tour

Reis van 7 dagen. Na aankomst op Kilimanjaro Airport en transfer naar Arusha start uw Safari in zuidwestelijke richting naar Lake Manyara. U verblijft daarna twee nachten op de rand van de Nogorongorokrater en gaat uitgebreid op safari in de Krater zelf en aansluitend twee dagen in de centrale Serengeti. Op de zevende dag vliegt u hiervandaan in oostelijke richting met een klein private aircraft terug naar Arusha. All-inclusive voor zes personen met uw eigen Ranger en privéchauffeur, -gids, al mogelijk vanaf 2800,- pp. excl. de intercontinentale vlucht.

Serengeti Private Safari Luxury Tour

Reis van 8 dagen. Een prachtige combinatie van luxe semi-permanente tented Camps op zoek naar The Big Five en een paar fenomenale, rustieke plekjes als Gibbs Farm met zijn duizend-en-een verschillende vogels en Migration Camp in het uiterste noordwesten van de Serengeti. Hoge standaard van luxe, service en comfort. Desgewenst maakt u een ballonvaart en op de achtste dag vliegt u terug naar Arusha. All-inclusive voor zes personen met uw eigen Ranger en privéchauffeur, -gids, al mogelijk vanaf 3750,- pp. excl. de intercontinentale vlucht.

Serengeti Private Safari Grand Tour


Reis van 9 dagen. Dé ultieme safari-ervaring. Over land en door de lucht brengt deze Safarireis u naar de allermooiste locaties in Tanzania. U ontdekt Tarangire, Lake Manyara, de Centrale Serengeti en – in de goede tijd van het jaar – bent u wellicht in The Western Corridor getuige van The Great Migration. Een ballonvlucht en verblijf in “Under Canvas Tented Camps” met de hoogste graad van luxe, service en verwenning. Need we say more… Op de laatste dag vliegt u terug in oostelijke richting naar Arusha, waarbij u de hele Serengeti nog eens vanuit de lucht aanschouwt. All-inclusive voor zes personen met uw eigen Ranger en privéchauffeur, -gids, al mogelijk vanaf 5450,- pp. excl. de intercontinentale vlucht.

Groepsreis Safari in de Serengeti op niveau van de Luxury Tour-Grand Tour, 6-13 juni 2018.

Op een hoog niveau van luxe, service en comfort bieden wij u een Safari Groepsreis aan in de Serengeti met de mooiste plekjes, beste lodges, een ballonvaart en een private-aircraft-sightseeing-inspectie boven de Serengeti en Ngorongorokrater. Na aankomst in Arusha overnachten we in The Coffee Lodge. De volgende dag starten we onze indrukwekkende safari die ons in zes dagen via Lake Manyara naar The Serengeti Western Corridor zal brengen. We maken deze safari met zes personen per Private Rangerover vanzelfsprekend met een professionele Ranger/Driver/Guide. Min. aantal deelnemers is 12 / maximaal 18. All-inclusive; 5450,- pp. sharing; in deze groepsreis is de intercontinentale vlucht inbegrepen.