South-Africa

Een kennismaking met Zuid-Afrika kan uit velerlei items bestaan. Niet voor niets spreekt men over “South-Africa, A World in One Country”.

Johannesburg, Soweto, Panoramaroute, Krugerpark, Tuinroute), Kaapstad met alle hoogtepunten als Tafelberg, Kaap de Goede Hoop, Constantia, Camps bay, Robbeneiland, Peninsula-route, Chapman’s Peak, Paarl, Franschhoek & Stellenbosch. Gospeltour, een sunsetcruise en/of helikoptervlucht etc.etc.etc.
Verblijf in typisch Afrikaanse B&B-Guesthouses of de meest luxueuze hotels als The Plettenberg, Marine, Cape Grace of zelfs het klassieke Ellerman House. Wij kennen ze allemaal en regelen het precies zoals ú het wilt.
Om u te helpen een mening te vormen over hetgeen mogelijk is en hetgeen u prefereert en graag wilt gaan doen, hebben wij een Wensenlijstje Afrikareizen gemaakt, dat u hier kunt downloaden.

Voorbeeldreizen in een notendop:

South-Africa Private Fly-drive

Reis van 12 dagen. U kunt perfect zelf rijden in Zuid-Afrika, zowel het noordelijke deel – met een bezoek aan het Krugerpark of zelfs verblijf in een Private Game Resort, als zeker ook in het zuidelijke deel, vanaf de Tuinroute helemaal naar Kaapstad. Alle routes hebben wij keurig voor u uitgewerkt, met timetables en afstanden en vanzelfsprekend boeken wij alle accommodaties en diner-reserveringen.
Met 4 personen al mogelijk vanaf 1650,- pp. sharing, excl.intercontinentale vlucht.

South-Africa Private Highlights Tour

Reis van 12 dagen. Heerlijk relaxed aan de hand van uw privégids en -chauffeur maakt u uw toer door het noordelijke deel van Zuid-Afrika met tevens verblijf in een Private Game Resort in het Krugerpark, op zoek naar The Big Five. Binnenlandse vlucht naar Kaapstad, waar u – desgewenst gedeeltelijk zelf gereden – alle highlights van de De Kaap en de Wijnlanden gaat ervaren. Met vier personen al mogelijk vanaf 2450,- pp. sharing, excl.intercontinentale vlucht.

South-Africa Private Luxury Tour

Reis van 14 dagen. Kennismaking met Johannesburg, Soweto, Panoramaroute en verblijf in een Private Game-resort in het mooiste deel van het Krugerpark. Binnenlandse vlucht naar het hartje van de Tuinroute. Via Oudtshoorn en Hermanus (walvissen spotten) naar Kaapstad, desgewenst met privéchauffeur en -gids. U bezoekt vervolgens Kaapstad zelf, Kaap de Goede Hoop, Constantia, Robbeneiland etc. etc. om heerlijk relaxed te eindigen in Stellenbosch en Franschhoek. Alles op het hoogste niveau van luxe, service en comfort.
Met vier personen al mogelijk vanaf 3650,- pp. sharing, excl.intercontinentale vlucht.

South-Africa Private Grand Tour

Reis van 16 dagen. Na aankomst in Johannesburg en bezoek aan Soweto vliegt u naar Victoria Falls, die u van drie kanten gaat bekijken; vanuit Zimbabwe, vanaf de Zambia-zijde en vanuit een helikopter. Drie of vier dagen safari maakt u aansluitend in het Chobe District, Botswana, zowel op het land als over de Zambezirivier. Een vlucht naar Johannesburg en aansluitend George of Kaapstad brengt u vervolgens naar de Tuinroute respectievelijk De Kaapprovincie in Zuid-Afrika, om daar van alle hoogtepunten van De Kaap en de Wijnlanden te genieten. Alles op het hoogste niveau van luxe, service en comfort. Met vier personen al mogelijk vanaf 5850,- pp. sharing, excl. intercontinentale vlucht.

15-daagse groepsreis Zuid-Afrika, 6-21 oktober 2018

Op basis van 25 jaar ervaring in Zuid-Afrika en met een netwerk van levensgenieters cq wijnboeren, bieden wij u een groepsreis aan op hoog niveau. Johannesburg, Mpumalanga Provincie (voormalig Oost-Transvaal), Krugerpark met Private Game Resort in het mooiste deel, The Sabi-Sands-Rivier. De Tuinroute nabij George en Oudtshoorn, walvissen kijken in Hermanus en uiteindelijk Kaapstad ervaren, The Mother City, in haar volle glorie. Klasse-hotels, prima lunches en diners en natuurlijk enkele VIP-ontvangsten bij Wine Estates van grote naam en faam, door de wijnmaker en eigenaar zelf. Zij die u voorgingen beamen het volmondig: “het zal u aan niets ontbreken”! Vraag het volledige programma aan. 15-daagse rondreis, all-inclusive, 6950,- pp. sharing (= obv twee personen) en in deze groepsreis inclusief de intercontinentale vluchten.